意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 80|主題: 133697

[搵食推介] 請問新加坡係咪有隻醬叫「加也」呀??好唔好食呢??喺邊有得買呢??

大宅

國民生產總值:1735

請問新加坡係咪有隻醬叫「加也」呀??好唔好食呢??喺邊有得買呢??

如上

公爵府

國民生產總值:25219

2019勳章

Re: 請問新加坡係咪有隻醬叫「加也」呀??好唔好食呢??喺邊有得買呢??

'加也'多士好食呀! 不過通常香港買到果d都麻麻地! 新加坡"亞坤加也就好出名.

洋房

國民生產總值:50

Re: 請問新加坡係咪有隻醬叫「加也」呀??好唔好食呢??喺邊有得買呢??

sapphirelkm

你好 !
"加也' 可以係百佳和惠康都有得買,
好唔好食好主觀, 不妨一試,
況且又唔係好貴, 對嗎 ?

熙媽媽

男爵府

國民生產總值:9345

我目break talk有售,好似$2x罐

大宅

國民生產總值:1735

請問係d咩味道呀???又或者似d咩味道呀???係咪用o黎擦麵包呢??

民房

國民生產總值:17

Personally, I think quite sweet.

禁止訪問

國民生產總值:81485

男爵府

國民生產總值:7668

Re: 請問新加坡係咪有隻醬叫「加也」呀??好唔好食呢??

個人覺得新加坡的'旺?'仲好味過'坤記'
另外,蔡x在上期壹週

大宅

國民生產總值:3713

好味呀! 我上個月去新加坡都有去食,撈埋蛋仲正! 好懷念!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

洋房

國民生產總值:165

Yes very great must eat

大宅

國民生產總值:3350

singapore - 坤記 - very very good
hk - bread talk 都唔錯~

男爵府

國民生產總值:5221

hk - bread talk

有冇地址唔該

大宅

國民生產總值:3350

yinyin,

bread talk - 我去開奧海城2期&太古城food court
bread talk 係singapore公司, 當地有好多shop的

珍珠宮

國民生產總值:37136

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Sham Shui Po 福榮街,有間叫維記(三個舖位)d加也都好好食,你可以食西多or多士,另外佢地d豬潤牛麵都好好食

大宅

國民生產總值:2391

加央用黎搽多士/西多真係好好味架
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.