意見反饋
義工

產前產後 今日: 11|主題: 241049

36週下身3角位疼到唔行得,怎麼辦?

大宅

國民生產總值:2206

36週下身3角位疼到唔行得,怎麼辦?

現在36週半昨晚開始下身3角位疼到睡唔到,起床都辛苦,行都疼,坐就沒事,唔知要怎樣做?有朋友話可能要生得,但是那種疼好像是根疼.

大宅

國民生產總值:1004

Re: 36週下身3角位疼到唔行得,怎麼辦?

.

大宅

國民生產總值:4631

我好早就開始三角位痛,e生都話無野可以做到,痛到cc下~ :-(

侯爵府

國民生產總值:22822

唯有忍架咋, 同埋要行呀, 行多d. 行順咗會無咁痛啦.

大宅

國民生產總值:3716

2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係呀!!!
同你情況一樣!!

複式洋房

國民生產總值:406

我都是呀! 好痛!

大宅

國民生產總值:2360

我咪又係, 兩三個月既時候已經開始庝到依家已經30週, 醫生咪又係話無冇野做到, 但有叫我帶腰帶同埋開咗藥膏俾我當按摩膏搽, 會有少少薄荷, 但係醫生開既所以都放心搽。

咁你地個bb 會唔會又係大碼bb呀, 朋友就話因為我個b 係大碼b, 所以先咁庝, 因為佢地都冇依個問題。

好驚呀, 唔知會唔會好難生。 :lol:
有平野賣: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

複式洋房

國民生產總值:406

真呀! 我個b 係大碼B.

大宅

國民生產總值:1108

我都係喎••

我賞試過"mak" 大隻腳行會好些••

但一行得耐就會痛•• :-(

我都怕如果係大碼 BB 會好難生呢••

大宅

但是我個醫生又話我個b唔會太大,都是6磅幾.

大宅

國民生產總值:1086

me too!! 好痛! 不過行吓係會好d. 最痛起床!
尋日去廣華問助產士, 佢好有心機咁畫圖解釋, 盤骨是由幾組骨組成, 而最下段的軟骨受荷爾蒙影響而變鬆. 所以痛!! 用托腹帶可收緊盤骨, 以防鬆弛. 但只是小小幫助!!

所以冇計了, 但不代表bb就快出世or bb太大!!
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

別墅

國民生產總值:922

物理治療師話叫"恥骨痛".上產前班有教D運動舒緩!!

大宅

昨晚我老公買了一盅龜零膏給我吃,唔知是否心理作用,覺得吃後好像好了些,晚上上床時都沒太辛苦,今早都可以行下.

大宅

國民生產總值:4631

食龜零膏有用嗎?我都試下先~

子爵府

國民生產總值:11582

我33wk3d已開始痛
唔係嚇你地, 我痛到宜家阿囡7wk大都仲痛緊
醫生話要三四個月左右才康復,
馱阿囡時要常常打側訓, 宜家就一定要平訓, 恥骨聯合位就無咁痛喇
PS 阿囡出世7磅3
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

別墅

國民生產總值:843

通常就生才會吃龜零膏, 咁早食因住會早產呀!!

我打算到了預產期亞b仲唔肯出嚟至食!!

大宅

國民生產總值:2360

嘩, 你地夠擔食龜零膏既, 乜唔係唔食得既咩?
有平野賣: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

大宅

ivy_lau 寫道:
食龜零膏有用嗎?我都試下先~

講真真是唔知是否有用,後來問醫生,她又話唔好信,不用吃涼的東西.

禁止訪問

國民生產總值:1171

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.