意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 243|主題: 89759

跳至
包包兵團召集( part 7 )

大宅

國民生產總值:2378

包包兵團召集( part 7 )

各位包包之友,來吧,吹吹水!!

大宅

國民生產總值:1875

Re: 包包兵團召集( part 7 )

又係我報到先!

大宅

國民生產總值:3790

跟住到我!

Mayuki,
你可以睇下呢間~~
太陽雨帆布帳蓬有限公司
(日本組合屋有限公司)
沙田大圍積富街8號地下(強記雞粥後面)tel:26911444
銅鑼灣堅拿道西23A地下時代廣場UA斜對面)tel:25724008

www.sunrain.com.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

禁止訪問

國民生產總值:8419

大宅

國民生產總值:2565

好媽媽勳章

我又黎

大宅

好媽媽勳章

Mayuki
元朗大棠路有一間.不過唔記得個名

大宅

好媽媽勳章

jollydophin.
我上次都係去5日,但我淨係去小樽同登別.小樽真係好靚一定要去.你帶唔帶囝囝去?

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

我也來了

tung...收到 9 9 , tks

lam...煲咗x牙水, oo 唔 hou (意料中事)

男爵府

國民生產總值:7287

我都唔算遲..

oscarBB,
唔會喇...原先諗住大班人去就會帶..諗住有人幫輕睇住下..但係而家其中有個FRIEND屋企有事...所以佢地未必成行..如果得我同魚爸..魚爸話唔會帶阿囝喎..

唔知可以可以比你上次個行程我參考下呢??

珍珠宮

醒目開學勳章

姑...麻煩幫我問下你姐姐, 德寶几錢學費? 係咪半 day?

大宅

請你地食消夜 :mrgreen: ~~朱古力軟心旦糕

http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

珍珠宮

醒目開學勳章

我真係佩服你
咁既狀態仲有心機整野食
比我? 連超市都唔行近呀
大被com過頭日zz夜zz好過

大宅

chilli 寫道:
姑...麻煩幫我問下你姐姐, 德寶几錢學費? 係咪半 day?

chilli...ok

大宅

lam...你用咩模整?有花邊嘅!

大宅

就係咁既狀態冇寄託,咪搵d細藝law,唔食得整下都好麻!

大宅

chilli 寫道:
我真係佩服你
咁既狀態仲有心機整野食
比我? 連超市都唔行近呀
大被com過頭日zz夜zz好過

阿lam唔鍾意食朱古力蛋糕!

大宅

姑,
我整果時先醒起唔記得買模,咪歷個布甸模頂住先 :mrgreen: bk又冇左在線上!我去聽雲海

大宅

lamlam816 寫道:
姑,
我整果時先醒起唔記得買模,咪歷個布甸模頂住先 :mrgreen:

你個布甸模好似好靚播!

大宅

係wow,冇在線上嘅?

珍珠宮

醒目開學勳章

自己無得食, 更加唔想整啦.

lam真係偉大, 你 honey 一定甜到入心

12345678910... 98
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.