夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解男人婚後仍然追女仔?

在我公司,有D 男人明明結了婚(年齡35-50不等),他們都仍然追女仔,有時甚至連有夫之婦都追,點解?

青春、後生、靚女就話追姐。但點解已結了婚的女人,他們都追?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 點解男人婚後仍然追女仔?

靚女唔係一定好o既,都要講傾得埋,同2個人開心先想一齊o者!男人同女人一樣就算結左婚,有d女人都enjoy比人追的感覺,因為結婚日子耐左都無晒拍拖感覺,講真我自己都係同老公得一年拍拖的感覺都唔知有無,不過我唔會對唔住佢,我只係講某部份人係咁唔代表全部係咁

複式洋房

但有陣時感覺上覺得他們想有性多過愛wor!有時不是因與其他女仔傾得埋而追她,但傾得埋並不代表他們有野。
easonkinki 寫道:
靚女唔係一定好o既,都要講傾得埋,同2個人開心先想一齊o者!男人同女人一樣就算結左婚,有d女人都enjoy比人追的感覺,因為結婚日子耐左都無晒拍拖感覺,講真我自己都係同老公得一年拍拖的感覺都唔知有無,不過我唔會對唔住佢,我只係講某部份人係咁唔代表全部係咁

複式洋房

唔知D 男人會唔會靠追女仔去肯定自己仍然有吸引力呢?

大宅

好媽媽勳章

我身邊都有呢d咁既人!!
佢地話貪新鮮,鐘意玩冇計!!
講真,結左婚耐左係會悶d,如果大家真心相愛,
一定可以過到呢一關..

我都同老公講,我唔會對唔住佢,因為我尊重呢段婚姻!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

大宅

我覺得係新鮮刺激感

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至