美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

騎馬機

有無人試過玩騎馬機減肥/keep fit呀? panasonic or osim 好d 呢 請比意見

大宅

Re: 騎馬機

無人用過呀

複式洋房

我用panasonic幾好,條腰及大腿內側收得幾好,而且腰酸背痛都少D。

複式洋房

HI Sleeping

你用了幾耐Panasonic , 才減都肥, 有幾多磅.
因為我老公想買, 請覆, 謝謝

大宅

請問多少$??大唔大部?thx!!

大宅

panasonic($12800) 比osim($5880) 大部同埋貴好多

複式洋房

我用了約4個月左右,磅數5一8磅,因我非常鐘意食甜嘢,係好勁果隻呀,否則應該不止。我老公好肥呀,常食宵夜飲啤酒,用左馬馬機後,沒有增磅,連佢都話○K呢。

大宅

你用邊隻牌子 & 每日玩幾耐?

複式洋房

你用Panasonic ,每週五次,每次三十分鐘,一路看电視,一路騎馬馬,同時進行。

大宅

會唔會好似帶氧運動咁出汗同心跳加速?

男爵府

我都係買佐panasonic, 每晚都騎9個字, 肚攬明顯細佐, 我我得幾work

大宅

係咪要$12800, 有無discount架?

男爵府

我昨天都訂了一部osim騎馬機丫,要週四先送貨
有osim member card or card no 都有95折,仲可有12個月分期添
昨天試玩了一陣,個pat pat位有少許痛,希望有效減肥喇!

子爵府

yukitong,
咁請問你可唔可以比你個membership card no. 我呀? 我妹都想買部呀!

大宅

I have Black Membership Card, if someone want to use it buy the product. Pls PM to me, I can give you.
Cyrusmum 寫道:
yukitong,
咁請問你可唔可以比你個membership card no. 我呀? 我妹都想買部呀!

男爵府

我是經shun hing sales 買, 但要自己取貨,平門市3仟幾蚊, 冇記錯應該是$8900送埋測脂機.

大宅

Could you tell me how can I buy from Shun Hing ?
Any guanratee ?
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

係咪panasonic 個部? 8900 平好多wor, shun hing 即係信興? panasonic 專門店?
ching828 寫道:
我是經shun hing sales 買, 但要自己取貨,平門市3仟幾蚊, 冇記錯應該是$8900送埋測脂機.

男爵府

冇錯, 就是panasonic個部.

大宅

咁係邊處買會平呀? 信興panasonic專門店

首頁
12345...7

尾頁

跳至