意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 84|主題: 39202

我有莽想症

複式洋房

國民生產總值:435

我有莽想症

我對老公原本有d微言,佢極唔細心,對我真係好唔關心,但佢係個好老豆,我喺唔開心嘅時候總會問自己,係唔係可以成世就咁過

d朋友同我講只係我唔懂欣賞佢,呢幾日喺我最唔明白及
au緊頭之濟,睇到隔離台之”高調背夫尋真愛”事件,從很多嘅發表中,有感而發

1)有咁多男人(已婚或未婚的)鍾意搞人地老婆 - 相信係唔駛負責任,又有免費外賣掛???(錢佢地比得起,但責任就不能負)

2)相反地又有好多老婆去搞人地個老公(可能佢地成日聽到有好多女人話,好嘅男人都已經係人地老公),沈醉於甜言蜜語中,喜歡講這類話嘅人,通常佢地基本上對每個女人都會講,包括佢自己個老婆或女友同呀媽

幾過多日的領悟,我尋日終於同老公攤牌....

要去食飯,待續.....

公爵府

國民生產總值:27149

Re: 我有莽想症

你既意思係咪你都想搵個有婦之夫呢 ?-(

翡翠宮

國民生產總值:76971

我都唔係好明佢想講咩 ?-( 攪到我有燥狂添[img align=right]http://www.qq432.com/cool/coo/2/559343E8A34223EC02CF91222BCC897F.GIF[/img]

洋房

國民生產總值:209

i also don't understand :-|

男爵府

國民生產總值:7118

可能佢想同老公灘牌, 比老公知出面其實有好多機會, 如果你緊我既, 就對我好D。

複式洋房

JamieMami 寫道:
我對老公原本有d微言,佢極唔細心,對我真係好唔關心,但佢係個好老豆,我喺唔開心嘅時候總會問自己,係唔係可以成世就咁過

d朋友同我講只係我唔懂欣賞佢,呢幾日喺我最唔明白及
au緊頭之濟,睇到隔離台之”高調背夫尋真愛”事件,從很多嘅發表中,有感而發

1)有咁多男人(已婚或未婚的)鍾意搞人地老婆 - 相信係唔駛負責任,又有免費外賣掛???(錢佢地比得起,但責任就不能負)

2)相反地又有好多老婆去搞人地個老公(可能佢地成日聽到有好多女人話,好嘅男人都已經係人地老公),沈醉於甜言蜜語中,喜歡講這類話嘅人,通常佢地基本上對每個女人都會講,包括佢自己個老婆或女友同呀媽

幾過多日的領悟,我尋日終於同老公攤牌....

要去食飯,待續.....

唔好意思,d同事吹去食飯,打斷咗令你們誤會,唔好燥狂啦,好傷身架

之前,朋友叫我要好清楚話比老公聽,我有d咩不滿,想佢點做,佢地好蠢,畫公仔一定要畫出腸,否則佢地只會覺得係你小氣啫,咁我咪試吓同佢攤牌囉,但原來係冇用,所謂江山易改本性難移,依然你有你講,我有我做

直至昨天,我同佢講,原來問題唔係出自你,而係出自我,你從來都冇咩點關心我,以前冇,而家更加唔會多咗,比d仔瓜分哂,係我有莽想症啫,以為同你講吓,你就會改善一下,點知冇分別,跟住佢仲話....莽想症係有得醫呀.....真抵死  但呢句說話居然可以令佢作晚又”針”茶又遞水比我 原來佢都有改變嘅一刻

奉勸那些執迷不悔嘅女士,尤其身為人母,真係要做好榜樣,子女好聰明亦好敏感,既投放一d冇結果嘅感情,不如去尋找點樣改善自己嘅婚姻生活,變得更加滿足,精彩 和無悔,係咪?

複式洋房

你d拳出得好恨喎,你係咪咁對你老公架?
ringoivy 寫道:
我都唔係好明佢想講咩 ?-( 攪到我有燥狂添[img align=right]http://www.qq432.com/cool/coo/2/559343E8A34223EC02CF91222BCC897F.GIF[/img]

禁止訪問

國民生產總值:1852

複式洋房

其實這只是一個正常人應有嘅處事態度
但有d人可將家人及老公嘅信任視作為懞丙,相信終有一日會有報應嘅,天係好公平嘅

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.