意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 241064

跳至
你地會唔會要求老公陪產呀?

男爵府

國民生產總值:5940

你地會唔會要求老公陪產呀?

我老公話一定唔陪我入產房生BB, 話好驚喎.
我夠驚啦, 我都係想佢陪下我支持下我啫.
但我又真係唔敢太勉強佢.
咁你地會唔會要求老公陪產呀?

大宅

國民生產總值:1230

Re: 你地會唔會要求老公陪產呀?

今次會呀.
上次因為sars 停左陪產, 到我知道有番o個時已經過左三十幾週, 唔接受申請wow. 所以今次一定要大家一齊見證bb 出黎o個一刻.

大宅

國民生產總值:3433

會,因為我一定好驚

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3441

我老公當初都話唔入o家,但都入

洋房

國民生產總值:137

H&A 寫道:
我兩次開刀, 老公都有陪產, 好warm

我都打算開刀的,會叫老公陪產呀,請問你半身麻醉定全身?如半身驚不驚的,因聽到晒他們的動作...thx

大宅

國民生產總值:4524

我想佢陪呀, 起碼比佢知道我o地做女人係幾咁偉大嘛
3.315kg

大宅

國民生產總值:1230

比佢見下我咁痛苦都好, 等佢心痛下

複式洋房

國民生產總值:152

我老公都話會陪產,因為我第一胎同佢知道我好驚,所以佢會陪我,但你o地知唔知qe以家仲有冇得陪產ar?因為好似話停左(太多人生),所以我都未決定會去qe定去港安生,如果qe真係停左,咁我一定會去港安,如果冇停我先會考慮qe.

大宅

國民生產總值:3514

我有叫, 但佢話驚會暈, 我覺得超無義氣, 但無計, 驚就係驚, 無得迫, 何況第二胎都係開刀, 如果麻醉左佢陪唔陪其實我都唔會知, 不過我係想佢可以見到自己小朋友出世的第一刻囉!

子爵府

國民生產總值:10929

H&A 寫道:
我兩次開刀, 老公都有陪產, 好warm

請問你係半身麻醉定全身呀?

大宅

國民生產總值:1681

我有叫我老公陪產, 我想佢知道生一個bb係點樣辛苦法... :-P

男爵府

國民生產總值:5890

sweetiecoco 寫道:
我有叫我老公陪產, 我想佢知道生一個bb係點樣辛苦法... :-P

Agree !
其實唔駛驚架, 有布遮住我地下面架嘛, 除非佢自己走去睇, 否則一定睇唔到點生! 我老公咁細膽都敢入, 有老公支持差好遠架!

禁止訪問

國民生產總值:530

水晶宮

國民生產總值:55411

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

我上一胎我老公都有部,不過今胎就唔知得唔得,因佢可能要睇住大仔.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

國民生產總值:1283

I will, but my husband says he might fiant inside :lol:

大宅

國民生產總值:2817

陪產係咪要上堂聽野架?
屯門醫院洗唔洗架
我好想佢陪我呀...><"
要點先可以陪產ka????/

男爵府

國民生產總值:5339

我有問老公, 佢當然肯啦....

佢睇電視d生仔記錄片都感動到喊, 到時見到小b出世, 我地可能兩個一齊喊
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

國民生產總值:1862

ronleung 寫道:
我有叫, 但佢話驚暈, 我覺得超無義氣, 但無計, 驚就係驚, 無得迫, 何況第二胎都係開刀, 如果麻醉左佢陪唔陪其實我都唔會知, 不過我係想佢可以見到自己小朋友出世的第一刻囉!

我老公都係話怕佢自己會暈,仲煩!
其實我覺得佢係驚見到我痛,又吾知點好!
不過,仲有成7個月時間,等我慢慢感化佢既思想,要佢知道佢入去係等我有安全感先得!
:lol:

禁止訪問

國民生產總值:3090

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.