自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

東涌8歲女童墮樓身亡...

今早6點幾, 未知原因, 聽收音機話送左佢父母去e院...父母初時不肯開門...

今早見到好多報館既車塞住條路, 救護車, 警車, 消防車...

剛剛番黎d車龍仲係樓下...

諗極都唔明點解一個8歲小朋友會墮樓...仲係清辰咁早...

有無新消息?

比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

大宅

Re: 東涌8歲女童墮樓身亡...

明報 >
2月 17日 星期五 09:10 更新

8歲女童逸東村墮樓亡

東涌逸東村寶逸樓清晨有一名約8歲女童墮樓,當場死亡。警方正調查女童墮樓的原因。

清晨約六時,保安人員發現一名女童從高處墮下寶逸樓對開空地,於是報警。救護員到場時,證實她已死亡。警員調查後,相信女童由801號單位墮下,上門拍門,但沒有人應。不過,警員在外圍監視,卻發現單位內有一名女子。

警方遂要求消防員配備爆破工具到門外,又有消防員在上一層持盾牌游繩戒備,地面則張開氣墊。

到7時25分,警方終於在外找到單位男戶主,他用鎖匙開了鐵閘後,發現木門被反鎖。消防於是破門入屋,發現一名30多歲女子呆在屋內,用救護車將她往瑪嘉烈醫院。警方正調查女童墮樓原因。

[size=small]我都好想知究竟發生咩事???

伯爵府

陰公

侯爵府

:-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好慘!! :-( :-(

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

男爵府

好媽媽勳章

慘慘:cry: :cry:
會唔會係個女人....

洋房

我個女放學經逸東聽到d街坊講話係個媽掉個女落街..... :-( :-( :-( .....吾知係吾係真架???好慘!!!!
該用戶已被刪除

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

好慘! :-( :-( :-(

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

唉...一日兩件!
諗清楚先好生啦!

男爵府

但係照報導睇,如果唔係個媽媽做既,
正常個媽媽都衝左落街喊住去醫院喇∼

教小朋友係好勞氣,舊時我都會好火"姐"眼,
而家我會深吸呼幾次再教過,
無論小朋友點難教,都唔應該傷害小朋友既.

子爵府

唉,就算小朋友好曳、難教,都無可能做得出咁嘅事 :-( :-( :-(

禁止發言

禁止訪問

伯爵府

好驚呀
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

2019勳章

唉............難教咪慢慢教囉,小朋友有邊個唔係咁,真係慘 :-( :-(

禁止訪問

男爵府

2019新春慶豚圓

會唔會係個媽咪親眼目睹個女意外墮樓,嚇到呆哂呢?總之都係悲劇一則。 :-(

男爵府

係咪真係佢阿媽推自己個女落樓架, 個小朋友得 8 歲咋喎, 真可憐. :-(
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

大宅

:-( :-(

首頁

尾頁

跳至