夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

香港女仔有幾好?

男仕們:香港女仔有幾好,你自己睇啦!!唔好成日話香港女仔"懶貴",但事實上又真係貴得有道理嘛!!

香港與國內女子不同之處

1.前者識搵錢:後者等人俾錢
2.前者只想搵一個老公養:後者要搵幾個老公養。
3.前者肯同老公供樓:後者無諗過要供樓。
4.前者無錢,點都靠對手搵錢:後者無錢,香港政府俾錢。
5.前者性伴侶少,花式唔係好曉: 後者性伴唔少,花式新招 好好玩。
6.前者乾淨淨:後者驚有性病。
7.前者五百呎樓同你慳到似隻狗:後者五百呎樓嫌細唔肯入門口。
8.前者大肚返工迫車迫到四圍嘔:後者坐嚮屋企馬桶侍候。
9.前者家庭開支兩人支撐:後者家用唔洗旨意減。
10.前者返工前湊返學,放工接放學,之後仲要去買送: 後者送完返學u nun腳,嘆茶或者打麻雀,之後先去買棵蔥。
11.前者辛苦想同老公呻,老公一早去左訓: 後者揀定睡衣同pose,老公仲答幾多分。
12.前者"老公幫手洗碗得唔得?",老公話你唔賢良淑德:後者洗碗洗咩鬼呀!

各位男士: 請好好珍惜.尊重香港的女朋友 /太太!!>

公爵府

Re: 香港女仔有幾好?

講得好

男爵府

完全係事實呀!!

複式洋房

希望做人老公的,可以看到。亦希望他們會愛錫自己的老婆/ 女朋友,珍惜眼前人。

願天下所有夫婦永遠甜甜蜜蜜、開開心心、恩恩愛愛,日日都被愛和幸福包圍住。更希望有情人終承眷屬,白頭到老。

大宅

好媽媽勳章

講得非常之好!!

完全讚同
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

侯爵府

我想香港女子有一樣不夠好.....唔夠爹!!
仔仔考完試就放監!

子爵府

同意,講得十分好

侯爵府

香港女仔有咩唔好? 我都敢大聲講我係好女仔, 相信呢到d媽媽太太都係一樣, 唔該男士們睇清楚!!

男爵府

寫得好好!

侯爵府

大宅

香港女仔夠真, 唔多扮晒

侯爵府

翡翠宮

講得幾好 , 不過第二點我有d保留, 因為唔可以一竹篙打一船人的 [quote]
keroppi2006 寫道:

珍珠宮

香港女仔係好, 最閉香港d男人唔知呢@[email protected]

大宅

複式洋房

會唔會用:後者要搵幾個情夫養比較貼切D呢?
ringoivy 寫道:
講得幾好 , 不過第二點我有d保留, 因為唔可以一竹篙打一船人的 [quote]
keroppi2006 寫道:

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

咁都諗到,不過我老公唔鐘意女仔爹佢,佢會想死 :lol:

複式洋房

但有D男人又真係幾鍾意女仔爹佢。唔知係咪咁先至覺得個女仔好lum佢、好愛慕佢,真係鬆毛鬆翼! :lol: :lol: :lol:

別墅

男爵府

香港女仔咁強咁剛完全都係香港男人做成, 皆因佢地唔夠man乜都要人同佢地做, 洗衫、煮飯、湊仔、返工、接送返放學、教小朋友、做家務、處理家裡鎖碎事、夜晚仲要做房事.......男人除左返工, 你話有邊樣會同女人一樣, 成日埋怨香港女仔唔夠溫柔, 大佬呀, 唔該你搵個台灣or內地女仔做哂呢d野, 睇吓佢仲會唔會咁溫柔咁對你啦, 正一得閒死都唔得閒病, 亨溫柔香都要付出代價嫁.....老婆乜都唔洗做, 要幾溫柔有幾溫柔啦, 上面個d唔係日日要服侍你梗係溫柔啦, 懵佬!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5