意見反饋
義工

心聲留言 今日: 2|主題: 16004

跳至
尋晚發夢入住屯門凶屋 !!!

子爵府

國民生產總值:14714

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

尋晚發夢入住屯門凶屋 !!!

尋晚無端端發夢, 個 friend 幫我地一家三口, 租左屯門一間凶宅, $1000 租, 三房廳, 夢境係我入到屋, 黑沉沉, 無窗, 間屋仲係重新裝修添, 之後扎醒, 好驚

我又唔係搵屋搬, 唔知點解發埋d咁既夢

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

國民生產總值:4724

Re: 尋晚發夢入住屯門凶屋 !!!

你係咪日有所思, 夜有所夢咋

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

尋日報紙繼續報導 三胞胎大孖死左,影左佢父母張相, 邊有咁衰既父母架, 睇完好心up, 可能係我尋晚睇報紙卦

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

珍珠宮

國民生產總值:36116

醒目開學勳章

TobiMom:

哎呀! 好驚驚呀!  我住響屯門架,你發夢果間屋響個屋苑架? 咪駛我響樹疑神疑鬼,估估下咁,好

子爵府

ho_mama

哈哈, 都話明發夢, 無見到屋苑名喎,
但扎醒個下真係驚囉,

我都覺得好無厘頭

珍珠宮

醒目開學勳章

TobiMom:

哎呀! 你就哈哈得過喇,我家下仲震緊呀! 你地講果d咩三胞胎係邊樹架? 我無睇報紙架,所以都唔知嘜頭嘜路?!

子爵府

ho_mama

單新聞應該係早幾日架, 話說有對父母生左對早產三胞胎, 大孖因為個心有事住係醫院, 過年前, 醫院打比個亞媽話可以接大孖出院, 但遲遲都未去接大孖出院, 後來醫院再打個亞媽, 對衰父母先去接大孖出院, 因為大孖有病, 所以反應比較遲鈍, 對衰父母簡直唔係人, 將大孖攪到傷痕累累, 視網膜脫落, 頭上有被硬物襲擊過既血塊, 亦都係致命傷, 身上多達四十幾處新舊傷痕, 衰父母發現大孖昏迷, 才致電報警..

尋日再繼續報導此新聞....

侯爵府

國民生產總值:21554

慈云山咪
ho_mama 寫道:
TobiMom:

哎呀! 你就哈哈得過喇,我家下仲震緊呀! 你地講果d咩三胞胎係邊樹架? 我無睇報紙架,所以都唔知嘜頭嘜路?!

男爵府

國民生產總值:9582

都5係人黎

TobiMom 寫道:
ho_mama

單新聞應該係早幾日架, 話說有對父母生左對早產三胞胎, 大孖因為個心有事住係醫院, 過年前, 醫院打比個亞媽話可以接大孖出院, 但遲遲都未去接大孖出院, 後來醫院再打個亞媽, 對衰父母先去接大孖出院, 因為大孖有病, 所以反應比較遲鈍, 對衰父母簡直唔係人, 將大孖攪到傷痕累累, 視網膜脫落, 頭上有被硬物襲擊過既血塊, 亦都係致命傷, 身上多達四十幾處新舊傷痕, 衰父母發現大孖昏迷, 才致電報警..

尋日再繼續報導此新聞....

珍珠宮

醒目開學勳章

TobiMom:

哎唷! 嘜有單咁既野牙?! 唔該晒你呀! 唉呀,因咩有d咁無人性既父母架? 佢地好後生既哩? 緊係腦筍都未閂埋果隻 la!  好彩...唔係屯門唧,嚇c我啦!

子爵府

ho_mama

我唔係好記得個對衰父母幾多歲, 好似好後生下

侯爵府

國民生產總值:24100

畀面勳章

ho_ma,
你駛唔駛咁驚呀, 真係比你笑c 喇!

TobiMom,
你梗係又受天氣影響左你既心情, 所以發惡夢呢!

珍珠宮

醒目開學勳章

TobiMom :

但你都好攪野,無啦啦發個咁既夢都有既? 你又唔係搵屋搬喎!  真係可能呢輪睇得果亭新聞多,所以咪夜有所夢 law! 無野既!

珍珠宮

醒目開學勳章

fy:

係呀! 我好驚呀! 嘜你咁猛....咁都比你摷倒我響樹既?!

fungyee 寫道:
ho_ma,
你駛唔駛咁驚呀, 真係比你笑c 喇!

子爵府

fungyee ,

可能係卦

侯爵府

畀面勳章

ho_ma,
我咪又係周圍遊囉! 今日無mood 做野麻....

TobiMom,
我今日holiday mood, 都唔想做野...

珍珠宮

醒目開學勳章

fy:

Me 2 la! 好c多野做,多到我都唔想做,索性休下息抖下 law!

我又係試圍貢些圍八,差d八到去健康談x添呀!  但果樹d人講d野,有d我覺得好似....有d野咁....好人有限,所以我都係避之則吉囉!

侯爵府

畀面勳章

ho_ma,
我都八過去果頭呀, 所以依家好少入去....

子爵府

ho_mama & fungyee

我都係度 hee 下 hee 下等收工

珍珠宮

醒目開學勳章

TobiMom:

大家咁話啦!

TobiMom,fy:

咦....你地又識 kar? TobiMom 又係做會計? 定係響荃灣住哩?(八下傘 :mrgreen: )

TobiMom 寫道:
ho_mama & fungyee

我都係度 hee 下 hee 下等收工

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.