夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家有無見過個C6喊呀?

大家有無見過個C6喊呀? 係幾時呀??

我好似有D變態咁, 但我好想老公為我而喊一次! :-(

翡翠宮

Re: 大家有無見過個C6喊呀?

從來都無見過亦都唔想見, 因為我會好心痛 :-( :-( 我覺得男人係好少會喊的, 所以佢喊得的話就真係好傷心, 不過有d男人懶感性郁d就喊, 好似電視明星 "r 緊堂" 咁我好討厭佢, 郁d就喊苦喊乏好假呀 :tongue:

複式洋房

我覺得男人要去到極度傷心o既地步先至會肯流眼淚呢。

男爵府

我冇想過我老公為我喊, 因為我唔想佢為我喊。

侯爵府

真係未見個喎

大宅

未喎
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

侯爵府

係呀, 同意!
我見過男友喊, 仲要都係因為我既事...但我見佢喊, 我仲傷心....
ringoivy 寫道:
從來都無見過亦都唔想見, 因為我會好心痛 :-( :-( 我覺得男人係好少會喊的, 所以佢喊得的話就真係好傷心, 不過有d男人懶感性郁d就喊, 好似電視明星 "r 緊堂" 咁我好討厭佢, 郁d就喊苦喊乏好假呀 :tongue:
該用戶已被刪除

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

me2
Vickee 寫道:
大家有無見過個C6喊呀? 係幾時呀??

我好似有D變態咁, 但我好想老公為我而喊一次! :-(
該用戶已被刪除

男爵府

2019新春慶豚圓

從未見過

別墅

有,在醫院陪著他媽媽上路(望住部心跳機由脈搏90到0)果一
刻,他沒有大哭,只是眼淚不斷擁出來,當時我嚐試到什麼叫做心痛. 我不想亦唔希望再見到佢喊.
以後都會

大宅

喊就無,眼紅紅就有
第一次是拍拖時我要做手術前
第二次是倍我生仔時望著囝囝出世的一刻

大宅

未喎,連我生0個時都冇見到佢喊0既,激氣﹗
不過以前男朋友就見過幾次,次次都係因為我…就算而家連我結0左婚生埋仔,佢都有喊過,因為佢成日埋怨自己點解當初我0地要分手…

男爵府

扮喊就有! :tongue: d戲屎到痺!

侯爵府

你隻6打得少, 扮野!!!
溫柔 寫道:
扮喊就有! :tongue: d戲屎到痺!

男爵府

係喎,佢做咗一d好錯嘢,我話要離婚帶埋個仔走,佢就跪地,眼濕濕咁,但就始終滴唔到一滴眼淚出嚟,咁唔係扮嘢係咩,我唸梗係等個仔可憐佢,幫佢一齊挨我之嘛! :tongue:

男爵府

第一次 ~~ 係擺酒臨出場時, 佢突然喊到收唔到聲, 我同個經理都比佢嚇親, 佢話等左咁耐, 終於自己做主角, 好感動喎! 我差D比佢攪到喊埋一份, 但我唔想變 "花面貓" 新娘, 所以安慰佢, 叫佢快D抹乾眼淚等出場.

第二次 ~~ 是05年頭我小產時, 佢D朋友打電話比佢問情況同安慰佢, 點知佢突然間又喊, 我無諗過佢一直好堅強咁安慰我, 原來佢都需要人既安慰.

佢真係對我好好

民房

佢成日都喊,即係懶有型咁企響窗邊流流流....
問佢點解佢又唔應,最多都係話:「無野,諗起d唔應該諗既野」

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5