美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 香薰購物狂集中地 (Part 20)

YatYatmommy 寫道:
d街邊野食唔慣呀?
嘔多幾次就過適應架la

伯爵府

mimi,

唔好日日吃掛? 間下其他野先得架! otherwise 唔夠營養!

mimiworkshop 寫道:
最近我好返d啦...多謝你地既關心呀..
差不多每日都有食蕃茄湯煮牛肉..好似都幾好...

伯爵府

之所以話...天生麗質都無用!
做女人天生唔夠靚唔緊要!最緊要生完唔好勁醜樣咯!
聽完呢個真人真事後我都無咁心傷~ :lol:

Kristy-mummy 寫道:
MomMom,

佢連以前d相都收埋晒,妳話佢有無靚返, 我覺得最慘係而家塊面都仲有好多暗瘡印,我每次見到佢都覺得做mummy真偉大 :-(

伯爵府

edmundmama,

咁你同我情況差唔多~ :cry:

EdmundMaMa 寫道:
你地就好啦,我生之前重左 45lbs,到而家都仲有差唔多 10lbs.

男爵府

mcmug 寫道:
edmundmama,

咁你同我情況差唔多~ :cry:

[quote]
你地就好啦,我生之前重左 45lbs,到而家都仲有差唔多 10lbs.
[/quote]

咁朗朗出世時幾磅?

edmund 8.12 磅

伯爵府

Edmundmama,

朗朗都唔弱架 7.5 lbs

伯爵府

師奶即係師奶, 平時呢度水靜河飛, 出去一日都無 5 頁!
今日一講學校呀,陀仔呀仲勁過 group order~
我 11:30 先出去都搞出 13 頁
不過證明左大家係好媽媽

男爵府

mcmug 寫道:
Edmundmama,

朗朗都唔弱架 7.5 lbs

都唔知點解我地咁細粒都有 3x 磅係肥係我地身上。

男爵府

返屋企打邊爐。

伯爵府

:-( :-( :-( :-(

都唔知點解我地咁細粒都有 3x 磅係肥係我地身上。

伯爵府

伯爵府

MomMom ,

No ar

Below 50 ar
MomMom 寫道:
godiva,

下! Over 50萬 已有discount?果然富貴。

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

GODIVA

點解你住1week都咁貴既??

[quote]
godiva 寫道:
MomMom ,

No ar

Below 50 ar

伯爵府

多利是,

單人房 + 一個兒科教授 + 我老公係醫院食&瞓陪足我一星期(要charge)

我間房+所有野有10%off (除左食& dr fee)

見到張單 死我.

因我預計30 only

伯爵府

mcmug,

盒gift---有bubble bath x1, bath salt x1,bath milk powder x1,shower gel x1,in essence --eo x3

唔怪得咁重

伯爵府

godiva 寫道:
mcmug,

盒gift---有bubble bath x1, bath salt x1,bath milk powder x1,shower gel x1,in essence --eo x3

唔怪得咁重

邊個送比你 :mrgreen:
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

有無牌子架?
好彩你係 ND 訂野

伯爵府

godiva,

send 左相比你喇!

伯爵府

伯爵府

[size=xx-large]Pls go part 21

首頁

尾頁

跳至