跳至
[2006年] bb冇屎痾

首頁

尾頁

大宅

bb冇屎痾

我個b由昨日到而家都冇痾屎呀,only放屁,佢飲人奶加s26,好擔心呀,咁點呀?要唔要睇醫生呀? :-(
happy family

伯爵府

Re: bb冇屎痾

我朋友個bb都係食s26....佢4日無"唔唔"

大宅

如果真係唔得, 要帶佢睇e生放便便.

別墅

今日我個囡,谷屎谷了成日都呵唔出,我幫她換片見到d屎係PAT PAT口到,我用棉花棒幫一幫手,即時好順暢阿了好多好多屎,真可憐呀,因為我個女唔多飲水,真係要迫多d她飲水,無法啦................ :-(

大宅

我bb之前都係咁,我問健康院姑娘,佢問我bb痾d"唔唔"係軟or硬?佢話如果d"唔唔"係軟嘅就一日痾三次or三日痾一次都no problem,但如果"唔唔"係硬就水份唔夠。

大宅

我bb平時日日都有屎痾,但由昨天開始到現在都末痾,有沒有問題呀?

別墅

飲奶粉

別墅

mybaby2006 寫道:
我bb平時日日都有屎痾,但由昨天開始到現在都末痾,有沒有問題呀?

便便有冇問題要睇便便硬唔硬!軟就OK!

大宅

my bb had no 便便 yesterday :-( it happened on thursday as well no 便便, but she did a big 便便 the next day is it normal

大宅

我bb都係有屎痾, 兩日先去一次, 頭先痾唔到係到喊

首頁

尾頁

跳至