夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

老公錫or愛老婆應該係包括咩?

我老公好多時都係講多過做

伯爵府

Re: 老公錫or愛老婆應該係包括咩?

你可唔以講得具體少少

bbkathy 寫道:
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

我認為老公愛老婆應該係包括:

1) 先決條件係老公要對自己終心,唔允對第二個口花花&聊 女仔,覺得老婆係最最最......好!

2) 每日準時返哩屋企食飯,假期一定倍我同個仔,仲要係真係鍾意同我地一齊,唔係因為責任^^

3) 準時俾我家用,當然係人工既2/3啦!因為除左平日自己洗佢都再無得古惑啦!

4) 要有情趣啦!每日起身錫你一膽,同你講聲早晨!返公前再送上一個GOODBYE KISS^^返到屋企當然都要啦!如此類推.....& SEX 都係夫婦關係唔少得架!

5) 間唔鐘都要同老婆去旅行,暫時將小寶寶俾媽咪揍住先 啦!

6) 事事都企0係你個邊,例如同奶奶哎咬等等....:mrgreen:

我諗大致上係咁多啦!各位姊妹諗到再一齊講0下!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

公爵府

bbkathy 寫道:

我老公完全相反,但我又好鬼恨聽佢講句520

公爵府

你都幾惡喎!但咁樣男人會好辛苦,我覺得大家只要做好本份,為個家而努力同愛對方信任對方已經足夠,不過我都好懷念老公以前的goodbye kiss

大宅

easonkinki 寫道:
你都幾惡喎!但咁樣男人會好辛苦,我覺得大家只要做好本份,為個家而努力同愛對方信任對方已經足夠,不過我都好懷念老公以前的goodbye kiss

我都係講0下姐,大致上我老公都做到,不過有D都唔係咁易做到,例如同奶奶哎咬企0係自己個邊.......等等
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

首頁

尾頁

跳至