意見反饋
義工
[大埔區] 有無大埔舊壚(寶湖道)家長-入來talk talk.

別墅

國民生產總值:854

有無大埔舊壚(寶湖道)家長-入來talk talk.

小兒 3年插班生呢, 請多多指教.
最喜歡龍珠 和 乒乓波(暫時).

伯爵府

國民生產總值:16750

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有無大埔舊壚(寶湖道)家長-入來talk talk.

你仔適應得開心嗎? 我女說她喜歡小學多過幼稚園呢

別墅

Re: 有無大埔舊壚(寶湖道)家長-入來talk talk.

Dear Venussum:
您好!記得我嗎? 以前我們都有傾過啦. 及多謝您過往的幫忙. 我個仔適應得都幾好. 仲普選成為班長tim. 咁您會唔會去星期六的講座架?

伯爵府

popokit,
當然記得, 唔好客氣, 都無幫過咩
你囝囝適應得好就安樂晒啦, 仲埋班長, 好勁呀
個講座我無參加呀, 因為我記得d時間同我女上興趣班的時間一樣, 同埋最麻煩要帶住個細的, 怕佢噪住人地就唔好意思啦

別墅

Dear Venussum,
對不起, 不好意思咁遲才回應您, 因最近公司很忙, 很少上BK. 那您的小朋友是否參加了西人學英文, 覺得點呢?
上次學校講座原來有人Baby-setting. 不過通告好似無講, Only 問有幾多個大人和幾多個小朋友去.

伯爵府

popokit,
居然會有老師幫手湊仔
我是參加左學英文個GROUP, 其實唔好太大寄望會學到什麼, 因為一星期只上一個小時, 我只是當給她多個機會與外國人溝通接觸, 因為一個小組, 跟老師直接對話的機會多D, 相比在學校, 1:3X 你肯舉手都未必到你答, 所以平平地我就覺得值得囉

子爵府

國民生產總值:10056

Hello! Hello!

我個女黎緊9月都入讀寶湖啦, 各位前輩多多關照

複式洋房

國民生產總值:221

我個女黎緊9月都係入讀寶湖舊壚, 各位前輩多多關照,有什麼要準備?

別墅

Welcome!
準備? 搵校車! 要否? :lol:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.