美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

bio机應該几多錢做一次

大宅

Re: bio机應該几多錢做一次

it's useless, forget it
better a witty fool than a foolish wit

男爵府

聽講 BIO 機只是部機的名稱, 配合不同的美容用品就有不同的功效 (通淋巴, 去斑, 骨膠導入.....), 所以很難講幾錢一次.

子爵府

醒目開學勳章

我做過BIO 機, 散做$380/次, facial另計, 如想平d, 就剩做機, 返屋企做mask, 唔知係咪大家講緊同一隻呢?

http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

子爵府

2019勳章

原來咁貴呀,咁不如改做彩光仲著數啦,請問有冇人做過呀,邊隻好D呢?

大宅

做BIO 機 around HKD600以上一次, 有收緊作用, 至於做一次效果可keep幾耐, 要視乎皮膚性質

子爵府

2019勳章

又想平又想靚,呢個世界冇咁著數,整得個頭髮又要整埋番面,人到中年中煩.D皮膚好似半年老左成十年咁,咁做彩光定BIO好呢>?可否介紹下呢?

男爵府

一百八十蚊至二百八左右,主要係收緊,都成十年前了好out
架啦,而家收緊會用"魔術手"果隻機好少美容院仲用bio機
架啦.

民房

Around $500-$600, but I also think that it is outdated.

大宅

摩術手係咪鏟皮机? 佢主要係去d死皮, 老廢角質層, 而bio機有firming, 加入精華做的
好多beauty salon都有齊呢d機la, 好common

侯爵府

我覺得O.K.喎, 我做開HK$200/次

別墅

worry,

where can you do it lar? I need $40O somewhere and thinking if join or not. is it really outdated? can you pm me more info?

大宅

2019新春慶豚圓

上yahoo bid都有家用bio機賣.... 頻率同美容院既機差唔多, 好似3xx ...買部機自己係屋企做仲抵啦

但想享受就另計

大宅

有冇效架 ?

男爵府

摩術手機係一對手套用微電做引流,收緊通淋巴作用的,
鏟皮机係一塊金屬片,類似超音波頻率配合清水去做導
出廢物,清潔作用的,兩部係不同的儀器來架.

petitfairy 寫道:
摩術手係咪鏟皮机? 佢主要係去d死皮, 老廢角質層, 而bio機有firming, 加入精華做的
好多beauty salon都有齊呢d機la, 好common

子爵府

2019勳章

請問二百蚊一次BIO机系邊度做呀,越平越好,我今日行過健抬坊有部彩光机二千蚊吾知好吾好,如果系屋企做咁一家大細都做得.

男爵府

chrischeung 寫道:
請問二百蚊一次BIO机系邊度做呀,越平越好,我今日行過健抬坊有部彩光机二千蚊吾知好吾好,如果系屋企做咁一家大細都做得.

點一家大細都做得先?你指老人家同你定你同小朋友呀?
小朋友千萬唔可以用.

大宅

worry~~
咁平 係邊到呀
worry 寫道:
我覺得O.K.喎, 我做開HK$200/次

子爵府

2019勳章

一家大細指我啦我家姐我亞媽,如果二千蚊有用就好啦,不過冇人用過,我怕吾得,健抬坊系樂富鑽石山德福都有分店,等我下一次去八下先.

民房

Hi worry,

Really cheap!! Where you make it?

首頁

尾頁

跳至