意見反饋
義工

自由講場 今日: 5421|主題: 1023473

?

複式洋房

國民生產總值:182

?

有冇人知小樽音樂盒, 最基本嗰種要幾錢呀? 唔該

類似這款:

子爵府

國民生產總值:13198

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 有冇人知小樽音樂盒幾錢?

呢d得個肉,仲要加外貌架喎!每加一樣收一樣錢,例如免仔一隻幾百yen,一粒蘿白100yen,如此類推。

有大有細,有平有貴架!幾十蚊都有交易。

複式洋房

國民生產總值:182

唔該哂呀.

請問呢個肉值幾錢呀?

伯爵府

國民生產總值:15354

有大有細, 有平有貴...
有d大約600yen有交易, 另外要配過盒仔, 有木盒, 有玻璃盒...
唔係剩係小樽先有, 我在東京自由之丘一間上樓舖都買到.
我買左好多個黎做手信, 好多歌揀.

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

別墅

國民生產總值:888

可樂皓皓 寫道:
我在東京自由之丘一間上樓舖都買到.

我都去過果間舖喎

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.