意見反饋
義工

自由講場 今日: 806|主題: 1023340

有無人參加左"環島行"??

珍珠宮

國民生產總值:39336

有無人參加左"環島行"??

有無人參加左星期六o既"環島行"??
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

國民生產總值:3637

Re: 有無人參加左"環島行"??

以前參加過4、5次,不過今年冇,乜野事呀?
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

珍珠宮

嘩,好有經驗wor!!
無呀,想問下咁有無搵 support, law 野你食呀??
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

其實行50公里好少咋喎 而且佢地有兩、三個Point有食物及飲品供應,通常都係香蕉、Energy Bar、Finger Food (i.e. Kit Kat)、試過有葡萄式tim。

妳 / 你行過未o架? 我最差果年行到11個幾鐘,最快果年都行了差不多9個鐘,不過記得帶多兩件乾T恤同埋風"嬲",因為日間超熱但一收太陽好大風O架,仲有如果係肥人記得係"加拿大"同埋"肶拿"塗凡士林呀,因為我都有朋友 (男人~好大隻O架) 未行完但呢兩個部位已經磨到損哂。

仲想知D乜?

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

珍珠宮

小樹熊
真係唔該你呀
其實係我隻佬行,今次第一次行,以前玩過挑戰12小時,佢唔係好鍾意食麵包個類野,所以我叫佢搵人support law,佢又話麻煩,個傻佬呢排都無時間練,真係怕佢行唔晒 :mrgreen:

大宅

如果真係要送食物其實都幾方便o架,因為途經幾個point都是巴士、私家車可到,中午時到香港仔郊野公園 (但果度都有小食部有腸仔、熱狗、燒賣...),而大約到point 8 (冇記錯的話,上完百級樓梯後就剛好在馬路邊,果個位剛好是check point但係路邊只得DD停車位,想補給食野就要係果度了,因為再行就全都在山。

淨想食濕野咁帶D即食罐頭 (i.e. 粟米粒、即食三花腸、鹽水浸三文魚) 全部即開用o黎行山補充好方便的。

不過其實最好都係帶定D Energy Bar一路行一路食,唔駛整又唔駛停,行個零鐘又食D咁其實唔多覺肚餓O架。

不過我諗妳先生都好熟,玩得挑戰12小時都唔係普通人

預祝妳先生行個好成積啦。

珍珠宮

hehe...以前我行得快過佢,唔係生左無行咁耐,可能我都會陪佢癲!! :mrgreen:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.