自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我老爺今朝比人爆劫~@_@~要報警嗎?

話說我老爺每朝都會開車去海邊游水! 今日都照常係咁...
一路都無發現咩事.....

直至下午....佢發現銀包內差唔多成七千蚊現金同手提電話都唔見左!! :cry: 佢全日都無出過街! 只係去過游水........

佢上番車睇, 發覺好有問題, 好多野都比人郁過! 今朝趕住走無為意到!....但己經事隔咁長時間, 仲可唔可以報驚架??

(好彩個賊只係拎左d現金同個手提, 可能己經(滿足), 無發現佢褲袋入面隻"勞", 否則真係重傷) :cry:

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

男爵府

Re: 我老爺今朝比人爆劫~@_@~要報警嗎?

佢游水都帶咁多野係身

我諗個賊仔昅左你老爺好耐先出手,報警啦.

男爵府

緊係要報警啦.

不過你老爺都好犀利喎, 去游水都帶住 $7,000 cash 同埋隻勞
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

侯爵府

緊要報驚備案先啦

男爵府

唔係呀, 佢平日帶好少錢咋, 不過今日約左人去買海味, 所以先帶住咁多錢係身 :cry:

等我同佢傾下, 叫佢去報驚先得!!

佢因為想買補身海味比我, 所以先帶咁多錢係身, 又一時唔記得先拎出放係屋企, 就咁放係銀包度! 無啦啦要佢破財添
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

首頁

尾頁

跳至