想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無好的婦科醫生在 "嘉賓大夏"

如題

大宅

Re: 有無好的婦科醫生在 "嘉賓大夏"

我睇緊張國良..佢幾好架,不過要等好耐同埋排好耐期(如果睇婦科)產科都好,我有幾個同事都係搵佢接..

複式洋房

有無女醫生 ?

民房

婁關潔華 - 女醫生好有經驗呀 :lol:

男爵府

我都睇過佢,但感覺唔好,唔會再睇佢,但佢勝在診金勁平!

kylieman 寫道:
我睇緊張國良..佢幾好架,不過要等好耐同埋排好耐期(如果睇婦科)產科都好,我有幾個同事都係搵佢接..

男爵府

子良 寫道:
婁關潔華 - 女醫生好有經驗呀 :lol:

我之前都係睇佢,佢係好有經驗,但係就check得唔夠details,問佢野都唔係好答我~
世事如棋,局局新,穫穫甘!

複式洋房

點唔好呢?
piglet_be 寫道:
我都睇過佢,但感覺唔好,唔會再睇佢,但佢勝在診金勁平!

[quote]
kylieman 寫道:
[/quote]

大宅

事先聲明, 我只係去過一次小X檢查, 以下係我comment!

1) 人品-佢人都算幾nice, 無論問甚麼問題都會答妳
2) 經驗-絕對不需懷疑
3) 佢盡量同妳做肚皮超聲波, 無咁embarrassed
4) 雖然人多, 姑娘會問晒妳地手提, 到時快到先至叫妳地上樓, 唔駛妳地白等..
5) 價錢合理

不好
1.) 好麻煩-佢入面有兩個Rooms, 當妳講完野後準備照照聲波時, 佢會去隔離房睇第二個, 跟住先至返來同妳照, 照完佢又去離房問症, 跟住先至返來同妳講解病程。

2) 個日老公陪我睇, 當我講完野後準備照超聲波時, 姑娘要我老公走番出大廳等 (因為佢要間房接第二個patient), 因為咁, 我老入唔番入面聽醫生講解, 佢十分不稅
3)儀器和環境比較舊
4) 由於太多人等 (知道隔離房又有第二個等緊), 妳感覺不是在舒適環境下應診!
5) 由於佢接太多客, 上次第一眼見佢就係.....好tired, 講野好細聲, 我老公最初坐我旁邊話聽唔到佢問乜

所以一個醫生真係好難介定好定唔好, 最緊要妳鐘唔鐘意佢

複式洋房

請問診金幾多錢 ?

複式洋房

cc101788 寫道:
請問診金幾多錢 ?

below $300
:hammer: :hammer:

別墅

張國良 helped me to deliver my baby in 2003. Perosonally, I like him. SmartCandy comments is quite true when you go to visit his clinic. It is ok for me as the medical charge is quite low.

I delivered my baby on a Saturday in 2003. He came to the hospital in a short time and helped me to delivery my baby from 3 to 6 p.m. I was very satisfied with him as he came to hospital on time. Usually Sat is the peak period for his patient to visitation. Also, he came to hospital 2 times everyday during my stay. The doctor for the laby beside me just came to visit her once a day. So I really think he is quite good even he has so many patient.

大宅

DEL....

首頁

尾頁

跳至