意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 26|主題: 127791

好煩呀......

別墅

國民生產總值:920

好煩呀......

我上星期尾頂唔順已炒左bun bun了, 我已經一個月前比左warning lettle + one month notice 佢, 佢都冇improve , 所以咪fire 佢 lok. 最初, 我有小 小後悔, 我係咪過火左D 呢. 係就係WO WO 新鮮 , 又慢, 但唸住佢個樣純純品品咁, 好似好可憐咁, 有D心軟想比多一次機會佢. 不過好彩冇比. 我同佢係AGENT 度SETTLE晒D PAYMENT 後, 個BK BUN 現在想屈我冇比ONE MONTH NOTICE 佢, 叫我要比多一個月錢佢WOR, 唔好話我有晒証明啦, 就算冇, 我都吾會比得咁輕易呀, 佢地都SHORT KA, 做嘢又吾見佢咁醒目WOR, 一居講晒, 呢D人吾洗待佢地咁好.

男爵府

國民生產總值:5984

2019新春慶豚圓

Re: 好煩呀......

預左工人實玩野,
邊有o甘順坦肯走丫...

別墅

國民生產總值:617

Re: 好煩呀......

[quote]
kinki-ma 寫道:
我上星期尾頂唔順已炒左bun bun了, 我已經一個月前比左warning lettle + one month notice 佢, 佢都冇improve , 所以咪fire 佢 lok. 最初, 我有小 小後悔, 我係咪過火左D 呢. 係就係WO WO 新鮮 , 又慢, 但唸住佢個樣純純品品咁, 好似好可憐咁, 有D心軟想比多一次機會佢. 不過好彩冇比. 我同佢係AGENT 度SETTLE晒D PAYMENT 後, 個BK BUN 現在想屈我冇比ONE MONTH NOTICE 佢, 叫我要比多一個月錢佢WOR, 唔好話我有晒証明啦, 就算冇, 我都吾會比得咁輕易呀, 佢地都SHORT KA, 做

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.