意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 20|主題: 127784

我想請 part time 唔知係邊到請?

大宅

國民生產總值:1229

我想請 part time 唔知係邊到請?

我想問你地知唔知邊到有得請part time エ人 我想請個做下d家務同睇bb, 一日做3個鐘到, 買野, cook lunch + dinner. 唔知3個鐘 enough ma

該用戶已被刪除

Re: 我想請 part time 唔知係邊到請?

大宅

國民生產總值:1229

sophie&sara,

如果去勞工署登記人エ又點計 而各大政黨組織介紹已經再賠訓的鍾點工人係米好貴 我唔知點去contact佢地

大宅

國民生產總值:3026

sophie&sara,

勞工署的我未試過, 不過如果你想揾家務通可以打 2317 4567 或去呢到睇下 http://ldh.erb.org/ 我頭先都登記左, 因為我想揾個 part 做個半月, 價錢佢都即時講比我知約幾錢.

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:11731

好媽媽勳章

jonvan,
if you want to employ her from Monday to Friday, the salary can adjust, say around $3000 per month (it's estimate, should base on your district and expectation of her job nature)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.