意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241055

搵八珍煲醋貴唔貴?

大宅

國民生產總值:2556

搵八珍煲醋貴唔貴?

請問煲得好唔好? 價錢如何?

男爵府

國民生產總值:7816

Re: 搵八珍煲醋貴唔貴?

我見紅磡明德d甜醋同八珍一樣賣 $18/斤,我估煲好的豬腳薑都應該差唔多卦,明德賣 $45/斤,覺得仲好味過八珍添!! :wink:

子爵府

國民生產總值:11155

我諗住去明德買已經煲好左既豬腳薑醋, 應該買幾斤, 我唔會派街坊, 凈係老公同自己d屋企人食(共約10人啦), 謝謝.
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

男爵府

國民生產總值:9612

前幾日幫我妹去買,10斤/$450一個大玻璃瓶裝住
其實唔係好多,說egg,薑,豬腳各23件(唔係好大件)
要之前2日先打去order,去拎時佢係會裝好薑,
再將d煲左醋but落去

子爵府

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

該用戶已被刪除

子爵府

thank you, kittypo.
我仲想問下產後應該食幾耐薑醋好,其實我好憎食呢d野架,但冇計啦...

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2556

謝謝各位, 咁有無送貨服務gar?

男爵府

國民生產總值:9612

pokinponi 寫道:
thank you, kittypo.
我仲想問下產後應該食幾耐薑醋好,其實我好憎食呢d野架,但冇計啦...

me 2好怕食薑醋,但個個都話食左對子宮好,咁只好硬食dd
無話食幾耐,你覺得燥就唔好食咁多了(如喉干,覺得熱氣)
好怕果d酸味

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.