烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇邊間任點放題好食呀?

老公懶,鍾意點佢埋o黎食~
邊間好食又抵呀??最緊要食刺身串燒果d,thanks~

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇邊間任點放題好食呀?

中環松屋啦
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

Jamesmama,

I sent pm to u, pls check.

我以前都食過松屋呀,d燒羊扒都幾好味,but我去尖沙咀果間都執o左lu~得返中環有咋

伯爵府

中環碗屋都好正呀....不過就無松屋咁多串燒食...但兩間都好好味

大宅

碗屋都好味呀??how much呀??
點解好味果d全部係中環o既, 哈哈哈~

民房

where is 松屋 exactly?

侯爵府

岩岩check過, dinner buffet 要$300. 都幾貴.
cheers_maggie 寫道:
碗屋都好味呀??how much呀??
點解好味果d全部係中環o既, 哈哈哈~

侯爵府

好媽媽勳章

美國銀行大廈地下

NO21030 寫道:
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

Jamesmama 寫道:
美國銀行大廈地下

[quote]
NO21030 寫道:
[/quote]

you can try, but no surprise!!

男爵府

睇左openrice.com既comments,呢間野唔係好得咁o番

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問tst皇悅酒店裡面間日本餐廳, d野食掂唔掂 佢地做緊半價, $155住食兩個鐘

子爵府

照計碗屋好味過松屋好多, 不過呢個月松屋做緊特價, $30入會一個月內可以無限次數買一送一.

侯爵府

好媽媽勳章

係呀碗屋好味過松屋.

男爵府

ok呀!我都食個兩次...其次係觀塘既外野手...多選擇d同埋平d....但係就無得sabui sabui....

kwan0520 寫道:
請問tst皇悅酒店裡面間日本餐廳, d野食掂唔掂 佢地做緊半價, $155住食兩個鐘

大宅

咁唔知碗屋又係邊度呢, 唔該

係呀碗屋好味過松屋.
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

民房

sand373:
觀塘的外野手是新蒲崗那一間般過去, 定係分點 ? 水準是否一樣 ? 因為我以前成日去開新蒲崗那一間.

珍珠宮

我以前都成日去新蒲崗外野手, 不過自從亞仔2歲就冇去過, 因為過左佢set的高度要俾$好唔抵!!! 2歲小朋友食到幾多野喎!!!

同事介紹黃埔的朗田都好抵食.

民房

黃埔朗田向邊 ? 幾多元

子爵府

觀塘的外野手係新開分店黎架.

新蒲崗果間我未去過, 我上2個月去過觀塘呢間, ok架 (不過一定要預先訂位, 因為好細間, 好快full)

尤其天婦羅炸蝦 諗起都想食~

lilysunflower 寫道:
sand373:
觀塘的外野手是新蒲崗那一間般過去, 定係分點 ? 水準是否一樣 ? 因為我以前成日去開新蒲崗那一間.

子爵府

碗屋起中環架, 比起外野手好食好多

碗屋(click 呢度)

(價錢都貴d 忝 :mrgreen: )

道地綠茶 寫道:

咁唔知碗屋又係邊度呢, 唔該

[quote]
係呀碗屋好味過松屋.
[/quote]

首頁

尾頁

跳至