論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

28294017 ~ Immigration 個外傭hotline一路都唔通!

有冇人知other no. or 我打錯

大宅

Re: 28294017 ~ Immigration 個外僱hotline一路都唔通!

冇錯, 我今日都打通咗2次... try again la..

複式洋房

Re: 28294017 ~ Immigration 個外傭hotline一路都唔通!

新請黎香港,最少都要2個月時間,如果個工人Passport過期或重未申請過Passport,咁就有排等,但個agent一定唔會講比妳知。

大宅

Re: 28294017 ~ Immigration 個外傭hotline一路都唔通!

number is correct, keep on redial la. 我打過都有人聽, 但如果你諗住問個工人幾時批, 聽電話個d staff都唔知, 都係話process緊, 有消息會電話通知你咁囉!

複式洋房

我都係喎個工人差不多5weeks上次我打過一次又話等D人覆請問要等到幾時,我有個friend個工人快就到.................唉................ :-( :-(

首頁

尾頁

跳至