自由講場

跳至

首頁
12345...29

尾頁

侯爵府

其實大家唔信我都唔重要,本來係呢度同好多媽咪都傾得好開心,教識左我好多好多野,但今日俾人話我係某會員既分身,我真係好唔開心好想喊,亦從來都無講過果位小姐既是非,亦都唔知佢係邊個,玩左一個月bk不知不覺玩上忍,日日開鋪屎問野,問買樓結婚野,可能係煩左少少,但大家都好好咁答我野,我好開心!如果我有咩做錯,好想請大家原諒,大家唔喜歡我,我都可以走,多謝各位!

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:心情好差

但兩個真係好巧合mouth:

大宅

DearRainie最後訪問時間同-Athena-註冊時間match... 都係jul8...

你同佢一樣講mbt, Chanel woc, 買樓, 擺酒, 同事有錢, etc.

我響另一個forum叫Dear Valerie同埋-Valerie-你就DearRainie同埋-Athena-

咩都咁specific... 好難係巧合bor...

而且好多人都覺得你兩個係同一人... 你兩個說話方式係一樣...

不過無論如何...
只要你唔再扮我or搞事... 你開幾多a/c講咩野我都冇意見...

大宅

唔知來龍去脈的話可以睇le個post...

事源
http://www.baby-kingdom.com/foru ... p;extra=&page=5

muybien  原來有段故  發表於 12-8-9 18:59

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Dear.Valerie 發表於 12-8-9 17:26
DearRainie最後訪問時間同-Athena-註冊時間match... 都係jul8...

你同佢一樣講mbt, Chanel woc, 買樓, 擺 ...

原來佢扮你呀

你識佢架?????

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

樓主,唔好太認真。呢到講呢到散就算。勿上心。每個討論,總有人在正方,亦有人在反方,才可集思廣益。真身是誰,重要嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

清者自清,為表清白,你要留下

大宅

雪菜肉c 發表於 12-8-9 18:09
原來佢扮你呀

你識佢架?????

我地上左另一個forum好多年... 傾過計...
同埋之前有對方微博... 所以都知道對方d野... 不過BK果個post之後我已經冇關注佢...
之前應該響街上撞過一次... BK果個post之後又撞過一次...

子爵府

Dear.Valerie 發表於 12-8-9 18:12
我地上左另一個forum好多年... 傾過計...
同埋之前有對方微博... 所以都知道對方d野... 不過BK果個post之 ...
點解要扮你?佢5 like你?

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

下?為啥要扮呢?佢用你生活同人share?轉述用第一身?

大宅

豆丁 發表於 12-8-9 18:19

一切由幾年前交換msn開始...
有日我見到佢msn名抄我... 果時我個名係"♡Valerie..." 佢又"♡Rainie..."
後來有更多野變成同我好似...
我都唔知點解佢要扮我...

大宅

其實好多野響上面果個post解析左... 有時間有興趣就睇...

翡翠宮

又黎

dada~0w0~  史迪仔~~  發表於 12-8-10 14:03
kuromi_kuromi    發表於 12-8-9 18:40
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

子爵府

Dear.Valerie 發表於 12-8-9 18:23
一切由幾年前交換msn開始...
有日我見到佢msn名抄我... 果時我個名係"♡Valerie..." 佢又"♡Rainie..."
後 ...
可能佢好仰慕你~

珍珠宮

引用:清者自清,為表清白,你要留下 +

原帖由 sasa0208 於 12-08-09 發表
清者自清,為表清白,你要留下
X2

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

引用:+本帖最後由+Dear.Valerie+於+12-8-9+18:27

原帖由 Dear.Valerie 於 12-08-09 發表
現實朋友?

大宅

gloryglory13 發表於 12-8-9 18:30
現實朋友?
no... 網上遇到... 響街撞過兩次...
從來冇約過出黎見面...

子爵府

引用:+本帖最後由+Dear.Valerie+於+12-8-9+18:27

原帖由 Dear.Valerie 於 12-08-09 發表
佢係咪好嚮往你既生活想做你mouth:
印象中睇過你結婚相幾靚女

Dear.Valerie  化妝與角度... haha... thx!  發表於 12-8-9 18:32

侯爵府

引用:Quote:Dear.Valerie+發表於+12-8-9+17:26+D

原帖由 雪菜肉c 於 12-08-09 發表
原來佢扮你呀

你識佢架?????
我完全唔識佢

侯爵府

引用:Quote:Dear.Valerie+發表於+12-8-9+18:12+

原帖由 豆丁 於 12-08-09 發表
我完全唔識佢

首頁
12345...29

尾頁

跳至