論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

好煩, 請大家比D意見

我昨天去AGENT度, 同個印做NET MEETING, 佢英文OK, 反應快(一問即答),有文有路 EX SINGAPORE, 不過當AGENT, 以前有咩做錯, 佢答NEVER, 如果係你, 你請唔請 ?
唔該大家比下意見, THANKS

大宅

Re: 好煩, 請大家比D意見

點解妳自己唔問佢的關於妳聘請佢既要求?

別墅

我有問, 佢以前做過D野都岩, 不過就係因為佢答佢NEVER做錯野, 我擔心佢係一個唔話得的人, 所以想大家比D意見
該用戶已被刪除

別墅

其實係擔心佢唔能夠接受到意見, 只照自意思做

伯爵府

睡寶

Did you call her Ex-boss? Where is she now? Did she finish the contract in HK?印印英文好好一般自視亦高。If she did not let you talk to she old boss, in my opinion don't hire that maid.

別墅

WENSI,
佢係印, 係印尼呀.
睡寶

伯爵府

佢有無係hk做過吖? only 星加玻做了多久?叻ge 工人係有皮四ga!

睡寶 寫道:
WENSI,
佢係印, 係印尼呀.
睡寶

首頁

尾頁

跳至