自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 沙田聖公會主風小學舊校友

我唸依家唔會好似我地當年甘易架啦. 因為我地個時主風最堅MA. 但係依家有呂明CHOI,又有咩朱XX, 好似重多人撰過主風甘....(個人意見O者,唔知係咪真)
我讀覺光架, 執左未呀?
順便UP 吓上黎先

laiki 寫道:
[size=x-large]讀主風係咪真係會易d入曾肇tim架?你地幼稚園讀邊間架?有冇人係讀靈風堂架?
該用戶已被刪除

子爵府

子健&媽媽
BBQ, 真係好攪笑WOO
但係我見慈光好似執左既?

該用戶已被刪除

子爵府

你返曾記bbq呀? 好正呀!!
點先可以返去攪BBQ架?

子健&媽媽 寫道:
我諗我誤會左妳講中學.

別墅

我都係主風舊生呀~.~
我係92年下午校畢業生,然後去左曾記讀,宜家o係港島區一間名女校做老師^.^
以前根叔好錫我o係,佢成日主動送大書簽比我添,我記得我畢左業後,佢有一段時間過去曾記做。
如果係同我同一年畢業o既,應該識邊個係陳汝昌喇!!!
佢當年跨區去左皇仁讀,後黎中五考到九條A,拎左獎學金去美國史丹福大學讀,宜家o係GOOGLE入面做~~~
真係我o地主風之光喇!!!
另外,我o地仲有同陳嘉敏老師聯絡,上年有個舊同學結婚,我o地曾經一齊去飲。佢宜家已經係主任喇!!!!
希望o係度可以撞返往日o既「你」啦!!!

別墅

唔知大家記唔記得很靚o個個王順卿校長?
我有一次o係教育學院見到佢^.^
仲有王誌堅校長呀~~
我知道佢宜家o係粉嶺嘉福崇真小學度做校長呀!!!

首頁

尾頁

跳至