自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我朋友想係x翠滕器, 做全屋傢俬

我朋友想係x翠滕器, 做全屋傢俬, 唔知有無得平呢??

大宅

Re: 我朋友想係x翠滕器, 做全屋傢俬,有冇sale或鋪頭介紹

每間 翡X藤器都會有數個sale 喺度,如果有客訂造傢俬,就因應客人要求而幫手畫圖,計下幾多$.佢你應該係賺傭金,(類似),做得多,仲可以再平D,我之前裝修就揾佢地度尺訂造,我果個sale服務好好,又平左好多比我,可惜果間鋪已經執左!揾唔返個saleman。
有冇媽咪識喺翡X做嘅sale介紹,可以平D呢?
該用戶已被刪除

Re: 我朋友想係x翠滕器, 做全屋傢俬,有冇sale或鋪頭介紹

侯爵府

我都做完, 效果非常滿意,佢地好似每$1000可減$50, 另我每一件傢俱都分開報價, 同每件同佢講價, 結果跟佢地之前報ge價平左好多, 你地都試吓咁做.同埋, 我又做埋12個月免息分期

珍珠宮

worry,

唔知可唔可以比個聯絡電話 & 聯絡人姓名我呢, thank a lot!
worry 寫道:
我都做完, 效果非常滿意,佢地好似每$1000可減$50, 另我每一件傢俱都分開報價, 同每件同佢講價, 結果跟佢地之前報ge價平左好多, 你地都試吓咁做.同埋, 我又做埋12個月免息分期

別墅

Just ordered a tailermade bed from the shop. So, far, I have ordered 3 times tailermade furniture from the company and I felt quite satisfy with their service and product. Currently, I have asked them to tailermade one "L" bed for my daughter and maid. It costs $2,888. (30% discount for all tailor-made furniture - using hang Seng Credit Card).

洋房

have ordered 3 products before chinese NY, 2 tailor made. Yes, you will have $50 discount for every $1000. The products are good, cheap and most important, they delivered and instal. You do not need to take and instal by yourself, like Ikea.

洋房

Re: 我朋友想係滕x翠器, 做全屋傢俬,有冇sale或鋪頭介紹

家有三個小寶寶 : 子淇 1995年6月6日 子鳴 1995年6月6日 子維 2005年9月29日 ;-)

侯爵府

TszHin媽咪

你只要入去鋪到問價, 再叫佢比多小小折你, 就o.k.啦, 不用搵邊個嫁, 我都是walk-in問價咋

珍珠宮

worry,

thanks!

唔該晒咁多位!

侯爵府

TszHin媽咪

不用客氣

大宅

佢地好似有三種木色,除左松木,仲有一隻胡桃木(黑色)及原色木(比松木深色),

我好有興趣隻原色木,但好似是最貴的。是嗎?

各位媽咪係點樣講價架?請指教。

水晶宮

好媽媽勳章

佢地以前最多都係比6折,不過張單要到某一個錢碼.
一般最多都係75折.
所有特價款都冇得平.
公司有規定o架.
如果折扣多個公司規定,個sales冇得出佣金之外仲要賠償返個差價比公司.

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

首頁

尾頁

跳至