親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: "行山媽咪會" Part 5

肥仔媽咪

check pm

Hinma

各位 :
咁我地不如攪Apr 5 lah!

伯爵府

好媽媽勳章

HAPPYMA

2/4 你得

我得啦, 搞掂咗喇 2/4 冇問題呀!
睇下邊個邊日得再決定去邊度行丫

KITTYMAMA 2/4 & 5/4 ----- OK

伯爵府

Good Afternoon!!!

找到門口啦.....差D蕩失路添 .....原來黎左"art 5"樹 :mrgreen:

子爵府

HinMa 寫道:
小琪,
因為我本來係無準備去香港廸士尼玩,所以一d資料都無睇過,但我3/27可能會去玩,可唔可以報d正料俾我呀?

係呀!香港廸士尼甘細,真係一日都玩得哂,我果日成中午先入去,玩到散場,剩係睇唔到米奇套劇,因為我入左去玩一陣,又去要去番門口等朋友,結果有d玩左2 次,有d睇唔到,但大部份都玩哂,個公主城堡好細,美國小鎮大街好短,所以一日都應該玩得哂,我自己最欣賞就係3D立體電影,好得意!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小琪,
希望e+無早排咁多人喇,因為我亞4E好怕人迫,佢會發脾氣架.

男爵府

2/4應該唔多得, 所以咪Advice 5/4 law. ha ha

HAPPYMA 5/4 ------OK

男爵府

siulisa

不緊要, 大把機會!

子爵府

happyma 寫道:
2/4應該唔多得, 所以咪Advice 5/4 law. ha ha

siulisa 2/4 & 5/4 ------又冇得玩 :-(

子爵府

吾該happyma先
happyma 寫道:
siulisa

不緊要, 大把機會!

子爵府

AE_bb 寫道:
小琪,

你住邊間呀? 靚唔靚 [quote]
小琪 寫道:

上星期五去玩同住左晚!不過無物新野,都係果d!
[/quote]

我住HOLLYWOOD酒店,酒店好靚,d床好大,每日有4個活動比d小朋友,但因為我全日係Disneyland度玩,玩到散埸先返酒店食野,然後都訓覺,到第二朝11:00就check out,所以都無物享用酒店設施,如果下次再去既時候,唔會入Disneyland,可以留係酒店度抖下,行下,游下水!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小琪,
我都係住Hollywood,不過我係3/26check in, 3/27先入disney玩.

子爵府

HinMa 寫道:
小琪,
希望e+無早排咁多人喇,因為我亞4E好怕人迫,佢會發脾氣架.

我相信你去果日唔會太多人,我果日平均都係15-20min 就有得玩,除左d熱門項目,但都唔係好耐!

子爵府

HinMa 寫道:
小琪,
我都係住Hollywood,不過我係3/26check in, 3/27先入disney玩.

你呢個安排就好過我,不過我為左就呀囝放假,同埋第二日是星期六怕人多! :-|

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小琪,
你知唔知若果星期一先買多1 or 2票,會唔會無得賣?

伯爵府

好媽媽勳章

HINMA

你一於 26/3 一早入, check-in 咗, 放低行李先, 慢慢行晒兩間酒店, 影埋相, 食完個 lunch就攞房, 跟手享用酒店設施, 泳池, 活動室咁, 夜晚早d瞓, 第二日一早入園, 咁就 perfect.

你 check-in 之後, 跟手同佢訂埋樂園門票, 每間房可預留4張.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

KITTYMAMA,
係呀,我地已經hold左4入場劵,但3/27朝早4E同姨媽可能會join我地,所以驚無票買.

子爵府

HinMa 寫道:
小琪,
你知唔知若果星期一先買多1 or 2票,會唔會無得賣?

星期一買應該無問題,果日又唔係咩特別日子,仲要係week day,相信問題不大, 我朋友都係星期五入到黎先買票既!

伯爵府

好媽媽勳章

小琪 & hinma
唔該 :mrgreen:

siulisa 2/4 & 5/4 ------又冇得玩 :-(

子爵府

小琪 2/4--------OK(另外果日暫時唔知駛唔駛拜山)

伯爵府

呢個 schedule 又幾好喎
KITTYMAMA 寫道:
HINMA

你一於 26/3 一早入, check-in 咗, 放低行李先, 慢慢行晒兩間酒店, 影埋相, 食完個 lunch就攞房, 跟手享用酒店設施, 泳池, 活動室咁, 夜晚早d瞓, 第二日一早入園, 咁就 perfect.

你 check-in 之後, 跟手同佢訂埋樂園門票, 每間房可預留4張.

首頁

尾頁

跳至