自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

擺兩圍祝壽, 有邊度正呢 ?

擺兩圍祝壽, 有邊度正呢 ?

可以有間 room就最正啦. 邊度有一處好地方,
請介紹 .

同埋會約幾多錢度 ??????????????

大宅

2020勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

Re: 擺兩圍祝壽, 有邊度正呢 ?

<金龍船>做緊優惠
好抵 最貴都係$1700/席

洋房

請問邊度有分店, 新世紀係咪有間呀?
該用戶已被刪除

男爵府

o岩o岩o係東海食左一次,for我老爺生日,d菜樣樣都幾好,最正係d大大隻o既壽包!原價4000幾,now半價2千幾!but如果要房就要用正價4000幾一圍!
聽日會再去食一次,for細女滿月!

子爵府

pinky 寫道:
o岩o岩o係東海食左一次,for我老爺生日,d菜樣樣都幾好,最正係d大大隻o既壽包!原價4000幾,now半價2千幾!but如果要房就要用正價4000幾一圍!
聽日會再去食一次,for細女滿月!

我兩年前都係去東海幫老爺擺大壽架!

大宅

中環卑利街"譽廚", 有地舖同二樓, 二樓擺兩位可包場, 下午兩點幾已可以開始打牌, 打到收舖都仲可以繼續, 走時幫佢鎖門就得. 好似私房菜咁, 可以自己寫菜, 價錢睇你點咩菜, 菜牌唔係好多選擇, 約四十至八十/餸.

不過老人家可能始終鍾意大酒樓多d. 朋友聚會very good.

首頁

尾頁

跳至