論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好賓幫左我9年,今日要去加拿大啦。由我結婚幫到依家,無佢我應該頂唔到99咁耐,多謝佢幫我頂住d煩音。
因為佢我先入家傭版玩,因為佢我相信仲有好心地既工人,佢同我一齊去處理第一個case,仲傷心過我。99入醫院佢好上心,一切都多謝佢陪我過關。
個心真係好唔捨得,不過我明白有聚必有散,幾唔捨得都唔想同佢哭哭啼啼,寧願開心送佢走。^_^
依家呢個間歇性跳制,我要再發揮小宇宙去教,真係驚自己無耐性。

多謝收看!

Nanaleung  好!!!  發表於 12-9-6 09:34

大宅

回覆:FA8866 的帖子

真係好!!

大宅

回覆:借個位祝福我家好賓一切順利

有個有 heart 既工人真係好難得呀,仲一齊生活九年,好似一家人咁!我個印印做咗七個月佢好錫我個女,佢走果陣我都喊到豬頭咁,相信樓主一定好唔捨得佢

珍珠宮

9年好工人,樓主好命

mombaby2010  係囉,真係羨慕死隔離呀!  發表於 12-9-6 10:17

公爵府

引用:有個有+heart+既工人真係好難得呀,仲一齊

原帖由 cherry9996hk 於 12-09-06 發表
有個有 heart 既工人真係好難得呀,仲一齊生活九年,好似一家人咁!我個印印做咗七個月佢好錫我個女,佢走 ...
好唔捨得呀,剛送佢上taxi,個傻賓喊到豬頭咁 ,搞喊埋我99。
佢乜都唔放心,係咁提住個新工人,真係好好。

公爵府

引用:9年好工人,樓主好命 +

原帖由 小紅梅 於 12-09-06 發表
9年好工人,樓主好命
呢9年真係好幸運,希望有運落去啦。
我要同自己打氣,加油!

大宅

好賓難求....呢個係上世紀既事,,,而家果D真係無野好講

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好賓一路順風,安安穩穩呀。

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

子爵府

你地賓主感情咁好! 真係恨死人!

雖然佢要返菲律賓, 你地都可以keep contact !

希望新賓賓快D上手!

首頁

尾頁

跳至