嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我發覺好多人問某隻尿片好唔好用,明明頭三幾版已經有人討論緊,原來其用意都係收集用戶資料黎進行推銷,只要你係呢D帖發言,就會收到相關公司PM,到你係網上批評呢D公司既銷售手法有誤,當時人就會delete左個post,唔怪得咁多月經post成日問moony/goon/merries等等牌子啦...

珍珠宮

我有回過呀,但冇人PM我,唔通歧視我用尿布‧‧‧
輸入搜索內容

男爵府

你唔講真係唔覺, 我早排收到D SALE我2隻M字頭尿片既PM

禁止訪問

回覆:~溫馨提示~免得被人利用各位既善心~

伯爵府

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

但係我冇討論佢都有PM我

男爵府

~溫馨提示~免得被人利用各位既善心~

我都收到moxxy尿片的pm呀!

別墅

我都回過呀!又收到pm

男爵府

兩個牌子都有
都係M字頭

子爵府

虎到金來勳章

我都有回過但冇人pm我...

男爵府

我今日收到有關嘅pm,話可以好平咁買尿片

usakumya  好奇想知可以有幾平?  發表於 12-9-10 04:05

公爵府

YES, 我都收到, 見到上水交收無理佢. 以免助長歪風.

大宅

唔怪得近來咁多人討論某個牌子

男爵府

Del

Del

子爵府

micwong720 發表於 12-9-9 16:41
我今日收到有關嘅pm,話可以好平咁買尿片

時間約好又再改,價錢又前後不一,雖然都仲算係平,但我寧願貴幾蚊係第二度買,最憎人唔老實

別墅

我都有收過pm, 不過冇理佢!

男爵府

2018復活節勳章 陪月勳章 畀面勳章

我果個係 tsuyoshicc pm me話有平尿片喎

男爵府

引用:Quote:micwong720+發表於+12-9-9+16:41+我

原帖由 新人物 於 12-09-10 發表
時間約好又再改,價錢又前後不一,雖然都仲算係平,但我寧願貴幾蚊係第二度買,最憎人唔老實 ...
Oh!仲考慮幫唔幫襯,咁都係唔好lu... 免得助長歪風。況且又要買最少一箱(即四包)。

大宅

畀面勳章

新人物 發表於 12-9-10 09:51
時間約好又再改,價錢又前後不一,雖然都仲算係平,但我寧願貴幾蚊係第二度買,最憎人唔老實 ...
無錯!我都有同樣經歷!本來諗住見佢咁平試下訂一次
點知一時又話一箱以上送…原來係兩箱或以上先真(我誤會一箱都送)
跟住開頭又話一箱可以地鐵站交收…但原來又唔係個個地鐵站都得仲要出埋閘口喎
搞一大輪啲價錢又次次問完都差咁少少
而家仲成日pm收到嗰間嘢啲廣告…

結果我又係無訂到…畀少少運費去第二間…嗰間貴少少但啲安排好好多

子爵府

回覆:lorettamoon 的帖子

咁真係攪笑,佢同我講又另一版本,好心做生意就清晰d啦,佢同我講一箱港鐵站交收,二箱都係,三箱先送到樓下,因為佢話開車送貨,所以上唔到樓,但之後又話搵人送所以收$10/箱

禁止訪問

畀面勳章

引用:我發覺好多人問某隻尿片好唔好用,明明頭三

首頁

尾頁

跳至