跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Henry半歲生日啦!

已訂蛋糕,未拿
今天是9月份最後一天的半歲生日,由月頭到現在,每天看着其他BB半歲生日,個心就想可時才到Henry半歲生日,每次看到別人的BB已坐得四平八穏,個心就想可時Henry才可坐四平八穏,我已常常叫自己不要緊張,可是硬是做不到,但看到Henry出生到現在做息定時,十分健康,其實已十分開心,昨天Henry也可坐得四平八穏玩拉毛巾拿東西(被我拍了DC),今天找了婆婆、我父母和弟弟,一齊慶祝,等會我還會派Henry做坐得四平八穏玩拉毛巾拿東西,等他們有過驚喜•

大宅

Re: Henry半歲生日啦!

Happy birthday to Henry

洋房

大宅

Happy Birthday ar...
我很明白你嘅心情... 因我都一樣... 但到依家佢都未坐穩 :cry: ...

大宅

Happy Birthday to Henry

唔駛驚, 小肥stephanie大個henry都未坐穩啦!
5歲~~

大宅

Happy Brithday to Henry!!!

別墅

唔駛驚~~~六筒豬都仲係倒地葫蘆~~~

henry仔...細眼ee祝你生日快樂ah!
送個日式輕芝士蛋糕比你呀~~

子爵府

生日快樂
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

半歲快樂

翡翠宮

好媽媽勳章

Happy Birthday ~~

大宅

生日快樂

子爵府

快高長大,快d 學識單臂大迴還。

男爵府

等小芊芊&Joann ee唱首生日歌先,

Happy Birthday to U,
Happy Birthday to U,
Happy Birthday to Henry,
Happy Birthday to U

子爵府

joann~
去世然個babyhome 度呀..有本相薄叫世然~特別相..入面有張十一仙子圖..你要唔要? 要留e-mail 俾我..send 俾你~~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

生日快樂啊~~~~

別墅

Henry: Happy Birthday.

芹芹同你一齊慶祝呀!

芹樂園[img align=left]

複式洋房

亨利仔~
半歲生日快樂~

男爵府

好媽媽勳章

多謝哂咁多位小朋友..
我今天和婆婆.爺爺.嫲嫲.爸爸.媽媽.叔仔一起慶祝生日..
我同叔仔是同月同日同生肖的..
還有, 爸爸媽媽買了一個大蛋糕同我慶祝,我仲有得食忌廉Tim..你哋睇吓我的蛋糕靚唔靚..[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/117219/122259.12778282.31185.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至