嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你地去邊度買"保嬰丹"?

如題,幾$盒架?

大宅

Re: 你地去邊度買"保嬰丹"?

位元堂...大B由細食到大,藥性溫和...$$唔太記得了,但萬X好多時有平架...去睇下!!!

大宅

萬寧~好似$67.9--余仁生

大宅

畀面勳章

余仁生

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

余仁生,無記錯好似$6x一盒!

侯爵府

余仁生
我家有隻曳曳豬

侯爵府

有乜效用ga?可以話我知ma?

大宅

lingha 寫道:
有乜效用ga?可以話我知ma?

疏風清熱,化痰定驚!

別墅

子爵府

我係惠康買余仁生,多數$69/盒,早幾日見過$61/盒,尋日$67/盒.
用於小兒感冒,風寒襲表,食滯化熱所致發熱惡寒,噴嚏流涕,咳嗽有痰,腸胃不適及夜啼易驚等.

大宅

don't eat 保嬰丹 la, it uses mercury to slow down the action of babies

侯爵府

d保嬰丹係咪加落奶度ga?

大宅

唔好加落奶, bb 未必會飲晒 d 奶 ma... & d 奶 會好難飲, 好苦架...

不過我仔對保嬰丹好似無咩效....食西藥先有較..

我係 萬 0 買保嬰丹架
>>>>>????

別墅

我在屈臣氏買, 有時會有折, 余仁生$61左右. 但買左都成四個月, 但都冇畀囝囝食過, 初時因為囝囝入過醫院, 聽D同事講, 驚佢嚇親, 咪諗住畀佢食下囉, 但最後都係過唔到自己個關(因我幾乎對所有中成藥都有抗拒心理, 因唔知真正成份係咩), 同埋囝囝好似又無咩事幹咁, 所以盒丹仲完封不動. touch wood!

大宅

熱血勳章

yu yen shen
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

首頁

尾頁

跳至