網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

http://store.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z09.2.9.70.31aaf7&user_number_id=109398470

遺失de淘堡

大家真係唔好去LEE 到買啦~~~~都未收到份件已經一肚氣!!!!

我9月6號拍, 講左當日發貨, CHECK 清楚先出啦, 賣家OK!

9月7日網上查都見出左速遞單收左件啦

咁星期六日就安心放假啦~

點知9月10號一查~~份件去左浙江~~~我運廣州呀!!!

即聯絡賣家~~~佢話可能丟件, 快遞公司送錯, 話會補發比我, 當日出貨, 重話打緊單啦!!

"話出左貨" (點解係"話" 之後要解釋!) 跟住先同我講有一件缺貨叫我退款, 真係唔好出年先講,
我唔係幫人買野我都唔會同佢講咁耐, 一早叫佢退$!

好又到9月11日, 叫佢比番出左貨既單號我, 我上網一查冇記錄, 問佢, 佢話份件要到左廣州先會出記錄!
到9月12日~~又係冇記錄, 又係咁答, 好~~我再信你!!

到今日9月13號, 一查份件琴日先收件!!! 即係咩意思!!! 之前已經呃我出左貨, 又話人地速遞送錯貨,
之後又呃我補出貨, 點知都係遲2日先出, 我已經同佢講左我急既~~都係咁, 點做生意!!

好~~同佢講~~叫佢比番D 速遞紙我睇~~果個人重講話自己冇手機影唔到比我睇~~我話你成公司咁大
冇可能一個人都冇羅, 老細都冇~~佢冇再出聲!!

根本佢LEE 間野就係呃人~~亂填D速遞單比你當出左貨, 之後到你發現啦, 先補貨! 邊有咁做生意家!!! 網上講48小時內發貨, 最後168小時先發貨, 真係唔好信佢!!

大家千其唔好幫襯!!

嬲爆!!!

子爵府

大宅

等收到貨再CHECK 清楚先, 一定投訴佢!!

洋房

買文具唔好上淘寶買啦
支持下本地小型文具店
我呢邊又有間文具店要汁啦>"<

而且你又急用, 淘寶>集運>香港, 最快都要幾日

首頁

尾頁

跳至