自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

DEL

b][size=large]大家好!希望各位重記得我,有關廖啟智智叔仔仔既傳聞,我會稍後致電智叔求証,但在此階段,請大家不要有太大回應,否則會很傷害他們一家。

[size=large]我也不希望是事實,因此更不忍在這刻致電給他們,請容我在下午才回覆各位。

別墅

Re: 急 ! 有關廖啟智智叔仔仔既傳聞..........

thank you 呀....
希望唔係真啦...願主保佑....

伯爵府

Re: 急 ! 有關廖啟智智叔仔仔既傳聞..........

希望係假既傳言,佢仔仔岩岩先捱過左,唔想咁快就...... :-(

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 急 ! 有關廖啟智智叔仔仔既傳聞,請侍求証...

當然記得你, 上次係你發動簽名支持智叔 希望你能夠喺適當時候求證得真相, 好多人關心同支持智叔一家ga!

子爵府

superfish,

拜託你啦!

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

希望唔係真啦...願主保佑.... :-|

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

希望係假啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

superfish ;

當然記得你啦

我都好心急想知, 亦希望呢件事唔係真的

子爵府

very 希望係假.....一有消息快d報告

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可唔可以話我知發生咩事呀?
該用戶已被刪除

侯爵府

希望唔係真啦 :-( :-(

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

thanks! superfish, 等你消息 :cry:

侯爵府

superfish,

等你消息....
superfish 寫道:
b][size=large]大家好!希望各位重記得我,有關廖啟智智叔仔仔既傳聞,我會稍後致電智叔求証,但在此階段,請大家不要有太大回應,否則會很傷害他們一家。

[size=large]我也不希望是事實,因此更不忍在這刻致電給他們,請容我在下午才回覆各位。

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

superfish,

我琴晚好想搵你呀.....我都唔想係事實.....等你!! :-| :-| :-|

別墅

貝貝 寫道:

superfish,

我琴晚好想搵你呀.....我都唔想係事實.....等你!! :-| :-| :-|

貝貝:
你好! e-mail俾你個朋友係未真係識智叔有來住?可否電給她問消息來源,我唔好意思咁早打去問,I will call then around 2 / 3 o'lock .....
Please cehck with your friend too .
Thanks

別墅

我都想問"貝貝"呀~
因為我見到在"心聲"嗰邊又有一個 post, 同貝貝的一模一樣架~而在"豬 dog com"嗰邊, 又有一個又係咁的....

貝貝, 你是 forward 出來的? 還是真的有朋友識得智叔佢地?
可否叫你朋友去求証一下?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]等妳 .... 小魚兒!
路遙知馬力,日久見人心!

男爵府

好媽媽勳章

心都實哂! 希望是假的! :cry:
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

首頁

尾頁

跳至