網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家jm不要幫襯這店哦 ! 超賤, 他的態度非常有問題, 他的貨品有條帶, 我跟佢講帶扣爛了(影了相), 他說不知道條帶是什麼來, 話我來騙錢!
貨品只是 $5.5. 叫他賠. 他賠我$0.5, 不是錢的問題. 以是沒有帶, 我要來做什麼?

ps : 如大家認為他是對的. 請不用覆我. 請當沒看過 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請唔好點評我,因為我用手機版!

侯爵府

樓主其實何需互相對罵? 點解唔叫佢寄過條帶俾你?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

TKS FOR SHARING, 但我揾唔到呢間舖既?

男爵府

回覆 回覆:gogoblue的帖子

唔好確認收貨 搵客服啦

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

如果收到貨時見到係爛貨既, 我搵佢又唔認, 我唔會確認收貨, 會要求退款.

P.S. 其實樓主都唔駛為呢D人唔開心, 唔係話歧視, 大6佬做生意好多人都係咁, 而佢呢D態度唔只係對香港客, 對國內"diu"民都係咁, 就係因為有咁多呢D diu民所以佢地已經練成咁樣講野. 我係你就慳番淡氣, 唔確認收貨, 佢退錢後我會平郵寄番件野比佢. 再跟手淘另一件寶貝, 唔會為咗佢唔開心. 要知道淘寶都有好多好既賣家.

大宅

回覆 Obe2009 的帖子

之前他的態度都好差, 我已不想叫他再寄條帶俾我. 費時再勞氣了.

大宅

回覆 gogoblue 的帖子

全名是 : 青蘋果商城1號店

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

MCMT 發表於 12-9-18 15:08
回覆 gogoblue 的帖子

全名是 : 青蘋果商城1號店

THANKS, 睇到了... 佢勁低分, 又低於同行...下次你都要小心D呢D店呀...

大宅

回覆 noproblemom 的帖子

我已按了要求退款, 但他不理會, 我才在旺旺找他, 打了很多次, 佢才回覆 ! 然後又回覆條帶不是他, 又話不明我意思, 又話我來騙佢錢.

大宅

圖片是以下這個(有帶), 我就是見有帶(方便同小朋友出街用). 但佢竟然話不知我張相條帶是什麼?

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

樓主,好詳細喎,難度佢唔知自已賣咩出街?

比埋相佢都發難?

算你不好彩

你當之前趕唔切在14/7送野比佢囉

唔好勞氣

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:淘寶 - 賤舖 - 青萍果包包 - 緔品設計

條有自己賣乜都唔知既咩<br><br>

子爵府

畀面勳章

樓主唔好勞氣了

伯爵府

間店不知所謂

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

洋房

俾人屈真係好嬲,不過大陸人都是這樣的,之前幫朋友買鞋,佢只寄了一對但死口話有2對都係好激氣,結果搞足4個月佢先肯退返錢俾我~

慶幸既係只係十元八塊既小東西,唔好為呢d賤賣家而嬲了!

首頁

尾頁

跳至