興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

【電腦火牛問題】

[size=x-large]人生交叉點

[size=medium]電腦個火牛壞
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

水晶宮

2020勳章

Re: 【電腦火牛問題】

[quote]
JENNYSKY 寫道:

大宅

[quote]
JENNYSKY 寫道:

I am little bb pig!!

別墅

7team 420BKP, 盛惠$370

DELTA ActivePower 420W GPS-420BA-102 A P.S. HK$ 410.00

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

櫺囹桼 寫道:
一日開十個八個鐘,當然揀 GTS、久唔久先上一次網,PROFESSIONAL 都可以!
[size=xx-large]七哥英明 ~~
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

DSS 寫道:
7team 420BKP, 盛惠$370
DELTA ActivePower 420W GPS-420BA-102 A P.S. HK$ 410.00
[size=medium]我用開 300W 火牛 .... 其實係咪可以換【勁】d watt 數 gar

如果可以,我梗係買大 watt 數 d gar la ... 唔該晒

水晶宮

littlebbpig 寫道:
這 2 個 model 是否有同一 output power??
[size=xx-large]Yes

水晶宮

[size=large]我終於買左隻【牛魔王】360W (HK$300),依家就會磡機 ....

[size=x-large]如果大家今晚 7 點前都見唔到我浦頭嘅 ....

咁就唔該你地幫我問定部新腦嘅價錢喇

水晶宮

[size=xx-large]愛到分離仍是愛

[size=large]牛哥 ... 無論我地相隔幾遠 ....

我對你 o既 愛係不變 gar

[size=medium]大 wok .... 位置唔 o岩 .... 依家隻牛唯有放於機殼頂

首頁

尾頁

跳至
熱門主題