自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好似dodo姐咁勾住個袋,但又揸實拳頭。人羣中突然殺出嚟,手臂食咗嘢。痛死

子爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 冬日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

囝囝: 2006 年 4月1日 21:02 分 廣華醫院出世

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

侯爵府

向前還好,
有次有個女人從後殺出,一野橫掃幾個人包括我,
佢隻手係向外,佢仲係要左右手都係咁.....

antique  sorry 笑左  發表於 12-9-25 13:37

大宅

引用:向前還好,有次有個女人從後殺出,一野橫掃幾

原帖由 rilley 於 12-09-25 發表
向前還好,
有次有個女人從後殺出,一野橫掃幾個人包括我,
佢隻手係向外,佢仲係要左右手都係咁..... ...

珍珠宮

回覆:可以可以唔好咁樣攞袋丫~

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

多年前我已經好曾d女仔/女人懶高貴咁手臂夾成V狀勾住個袋,尤其是果d樣又唔靚又無貴氣又想學日本妹elegant但形神欠奉果班,嘔!
你中拳都好,我有幾次差d比d鳳爪隊中,因爲騎呢人多八怪,佢地勾住個袋時,d手指係好似痙攣咁向外綳直叉開,唔知真係以爲佢有病。

多多綠茶    發表於 12-9-25 12:38

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢掃到人,唔覺得自己手痛咩?呢 d人真係好奇怪!:;pppp::;pppp:

大宅

引用:多年前我已經好曾d女仔/女人懶高貴咁手臂夾

原帖由 gion 於 12-09-25 發表
多年前我已經好曾d女仔/女人懶高貴咁手臂夾成V狀勾住個袋,尤其是果d樣又唔靚又無貴氣又想學日本妹elegant ...
講真望落一d都高貴:;pppp:

大宅

引用:Quote:原帖由+gion+於+12-09-25+發表多年前

原帖由 金有喜 於 12-09-25 發表
講真望落一d都高貴
係唔高貴

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

回覆:金有喜 的帖子

伯爵府

引用:好似dodo姐咁勾住個袋,但又揸實拳頭。人羣

原帖由 金有喜 於 12-09-25 發表
好似dodo姐咁勾住個袋,但又揸實拳頭。人羣中突然殺出嚟,手臂食咗嘢。痛死

...
我都試過,我仲要大住肚佢插埋黎,好彩我手快,掃開佢,佢仲唔知咩事係咁望住我

侯爵府

好媽媽勳章

上個星期某日係一條狹窄的街上,有個女人就好似樓主所講的方式攞袋,但佢攞既唔係手袋,係一個放咗起碼2盒或3盒月餅的大膠袋,那些月餅盒的角是非常尖的,點解我會知?因為佢係我後面起碼拮咗我3、4次,超痛,痛到差啲想爆粗,好心佢明知條街咁多人就唔好咁攞袋啦,自私精。

男爵府

用手臂攞呀??其實如果攞重野,我都會咁攞架!因為我隻手無咩力,係用手臂先攞到

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

男爵府

D人自私,無視其他人,條街佢㗎咩

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

金有喜 發表於 12-9-25 12:36
講真望落一d都高貴

咪係!
但慘在通常V型攞袋既人心入面都會覺得自己係貴婦,又盲目以爲人地都覺得佢高貴!

撇開cheap同high唔講,成日V型手攞袋,尤其入面有重野,係非常傷肌肉!

首頁

尾頁

跳至