潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家多唔多去b+ab買衫?

佢地成日返新新裝,mark價ok,唔覺唔覺花左唔少!

大宅

Re: 大家多唔多去b+ab買衫?

我已經買了好幾年!簡直係忠實 fans!
但近呢2年就開始覺得麻麻地,千篇一律,出來出去都差唔多款。
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

OK la ,

男爵府

好媽媽勳章

我就好少買,睇就有,我覺得佢地d衫麻麻地同埋都幾貴

男爵府

Same & agree with rmvv8888!

大宅

同埋佢地開得太多SHOP la! 尤其在big-sales,簡直通街通行到見度人着!
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

水晶宮

生女前就有
且時有驚喜
d 款幾特別
但近幾年就唔多掂
mark 價又高

男爵府

可能我有it card,加我個friend係vip,即81折,所以春夏d衫價錢ok la!但同意近幾年d 款冇mud驚喜,有d仲過份特別tim

侯爵府

買過一季, 點知第二季又係出d差唔多款, 最慘係大減價時一街人都著. 所以宜家無買lu.

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

新出就俾人抄款,好快出面d 鋪頭仔又賣差不多.
big sales時就通街都有人著.
最弊係big sales做得幾密呀!

大宅

我以前都成日買架, 不過近呢一兩年都少左好多, 都係偶爾買一兩件, 因為d款真係出黎出去都差唔多. 我都有81折, 所以就唔算太貴囉, 但係個款有時真係唔值~

伯爵府

牛年勳章

有買過 , 但佢地D衫超易'變形'
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

珍珠宮

我鍾意去IZZUE多D.

男爵府

2024年龍年勳章

早幾年前都有買, 但舊年今年見d衫都係咁既款, 無新意, 都唔知邊個抄邊個, 咁既價, 可以有更多值得買既衫

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

初初個幾年就多, 現在減價未必會買

大宅

之前就未減價都會買....依家多數都等佢減先買, 有咪買冇咪算囉

大宅

佢D
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

公爵府

d料越黎越差, 冇買lu :tongue:

別墅

質料差同價錢貴,都唔會特登入去睇.

大宅

太濫喇!冇買好耐!

首頁

尾頁

跳至