論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

厘間景x用開幾年、介紹朋友都好幾個、初時都幾好、到O左今年姐姐約滿、要換工人、上到去真係超多姐姐、搵o左個斷約姐、做吾夠2個月、吾做、之後、有一日去街市見到佢、佢又有新佬細、再請個完約工人、又吾夠2個月又吾做、再上去搵新姐姐、佢又在上面搵新老細、原來我太信景x公司、斷約話完約、上親去都有幾十個印印、原來搵一次我就比$3800+機票、我再電我介紹的朋友、原來佢o地同我一樣、宜家D僱傭公司O甘搵快錢、又要搵新代理+新姐姐、頭痛中、、、、、、!

別墅

回覆:ricktang28 的帖子

姐姐自己唔做會唔會免費換一個俾你?我都經呢間公司搵工人,但而家想換!

複式洋房

海外可能會,本地要收錢,你問清楚佢先,現在間間代理都無姐姐,佢仲租多幾個單位比姐姐IN,上親去都幾拾個姐,祝你好運............吾請斷約可能好D,保重!

複式洋房

景昇僱傭,閒閒地都20,30個印印比你in,做2個月走人,同你講平D換個工人比你,20,30個印印不停轉,換1個$3800,嘩,佢肥仔囉.................!我換0左2次,先知中蕉.........!

禁止訪問

複式洋房

男爵府

回覆:油麻地景X僱傭代理、小心!

別墅

我都係吖!之前幫佢請咗兩個工人都係好衰.!第一個印就係個衰代理幫佢係在約期間in新顧住...個工人扮腳痛唔湊BB..態度衰黑面同唔衛生同偷錢,長期唔洗內衣!我同個代理講,個代理扮搵佢傾計...點知俾我發現佢去新顧住到試工!當晚就即晩唔做!第二個印就做咗唔夠三個月就係廁所扮食藥自殺,個衰代理態度仲要勁差話可能佢唔舒服先食藥!唔舒服駛唔駛食話自己食咗十九粒好辛苦吖!但去到醫院個醫生話同佢驗血係一切正常架!個衰代理仲係咁叫我賠錢俾佢就走就一了百了!呢個工人又係好唔衛生..個身好臭..一星期都唔洗自己啲衫...扮自殺前一晚仲話自己整親手..唔知!搞到我個仔成個奶樽都係血..沙發又係雪櫃又係水瓶都係!態度亦擺明博炒,我無炒佢,第二日即刻扮自殺!到出院後個衰代理就即刻幫佢搵新顧住,但果時我仲未炒佢架喎!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

複式洋房

佢講到明幫姐姐,因無姐姐無錢搵,僱主周街係

複式洋房

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:油麻地景X僱傭代理、小心!

複式洋房

個代理叫什麼名?

首頁

尾頁

跳至