自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

雖然我五識妳
但我相信有些人是喜歡分享好嘢,而不求回報

所以。。。Jason 我撐妳

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:真心覺得。。。。

我今日都有份跟去買野,食lunch都係aa制,我真係覺得平先買,無人sale, 無人逼我地買,買到平野分享有乜問題呀 ?有人出黎挑釁丶攪事,就要封post, 點解唔block 攪事既人呢 ? 攪事者唔like可以唔睇相關既post, 又要睇,又唔抵得,先撩者賤 。

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我今日都有份跟去買野,食lunch都係aa制,

原帖由 TobiMom 於 12-10-19 發表
我今日都有份跟去買野,食lunch都係aa制,我真係覺得平先買,無人sale, 無人逼我地買,買到平野分享有乜問 ...
佢地根本系葡萄,jason 禾撐你ga

禁止訪問

子爵府

撐你

伯爵府

Jason 我撐你!

男爵府

禁止訪問

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

引用:我今日都有份跟去買野,食lunch都係aa制,

原帖由 TobiMom 於 12-10-19 發表
我今日都有份跟去買野,食lunch都係aa制,我真係覺得平先買,無人sale, 無人逼我地買,買到平野分享有乜問 ...
我無跟過Jason 去買野,但有跟買野貼。。。。我都撑Jason

子爵府

畀面勳章

我都信有人係會真心分享……我係bk都遇過好人……我試過免費送出我自己無用既野,點知個jm拎野時送返張龜苓膏卷比我。如果你覺得有古怪咪唔好join囉,唔好口出惡言,傷大家和氣。我唔識jason...但個個買完都讚既話...我信佢無抽佣。就算有,大家買到既野又平d靚d...win win...有咩問題。(不過有證據先好講)

子爵府

畀面勳章

引用:我都信有人係會真心分享……我係bk都遇過好

原帖由 幸福小師奶 於 12-10-19 發表
我都信有人係會真心分享……我係bk都遇過好人……我試過免費送出我自己無用既野,點知個jm拎野時送返張龜苓 ...
漏左句,Jason 我都撑你。我希望你繼續搞團,到我生完b可以跟埋去。

寶石宮

點解要封post?????我想睇番自己啲相都唔得?又唔可以同今日識嘅媽媽交流買咗嘅嘢,咩世界呀!!!!!我想睇自己食嗰碟飯呀!!!!!

禁止訪問

侯爵府

我睇左個post。
要賺佣你一早做左啦,你邊洗自己拿屎上身呀。
我相信清者自清,唔抵得咪自己攪團收佣lor。

子爵府

雖然我完全晤識jason.亦冇跟過佢團買嘢(只因我娘家都係元朗too)但係我相信你,有時有D朋友買嘢平都會益自己友啦,所以我晤信你收回佣,只相信你比人好人當賊扮。。。唔好唔開心,我仲要寸你架,我仲要出D美食相寸你架。。。。。童言無忌不喜勿炳

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

寶石宮

老實講,我有時都會入流浮山玩,我都好想買嘢,但真係唔識唔夠胆買,更加唔識分乜膠打乜膠,所以今日買到想買嘅嘢好開心,又識到幾位bk新朋友

子爵府

引用:剛剛見到你地個post,好感動 今日成日係公

原帖由 Jason 於 12-10-19 發表
剛剛見到你地個post,好感動
補相先,雖然明知你唔食剌身。。但都要寸丫

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jason+於+12-10-19+發表剛剛

原帖由 katieng116 於 12-10-19 發表
補相先,雖然明知你唔食剌身。。但都要寸丫
漏左相

INHIM   yummy  發表於 12-10-19 21:37

寶石宮

jason,謝謝你

首頁

尾頁

跳至