跳至

首頁

尾頁

別墅

我都去左Studio123啦!

我都影左啦!好開心。 我無乜要求,最緊要影得個仔OK。 留念下者! 係咪?

影唔影多輯? ............. I don't think so law

Look Look :

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=110649&mfid=37718

子爵府

Re: 我都去左Studio123啦!

(浪腳)坐櫈仔打鼓果張好型仔呀~~~

男爵府

BK Milk勳章

dk486 ,

請問幾錢 !點計 ! 
Bady house 要 700  幾一筒 .

別墅

我影digital的。 人地話影菲林prof D,再清D,but我無所謂,我都唔識分! 影BB相好多蝦look野,BB可能哭笑不分、走左去,望去第二道咁,有d BB唔鍾意影相,or本身唔多笑 or 怕陌生效果會唔理想。 所以,可能好多會哂菲林。 影digital,唔like delete就得! 我無乜要求,想留個紀念者!

我個仔笑容夠,佢地話我個仔可以考慮下影菲林 ....

#### 本來係我首選,but 佢地無期,要排個半月,但我又好想快d影。所以,我都book左Baby House, 但影左這輯決定唔影啦! BB辛苦、大人都好"支力"。影過就算羅,而且我都幾滿意個效果。

價錢就跟佢個plan:
http://www.studio123.hk/bbtc.html , 多過個plan就每張extra HK$15

:-P :-P :-P

大宅

馬太:
D相影得好靚 bor!
你個Aidan仔笑得多D,effect好正! (我個笑得小D囉!)

我覺得Studio123 又唔係好貴... 又係影數碼... 都okay!

別墅

Hi, angfun,

多謝哂!

係呀!我Aidan無野好,笑容擔夠。成日笑,仲笑到不停流口水tim。 又鍾意乜都放入口,成日張d道具放入口,羅左佢又即刻咸。所以全程,就邊影相邊用沙巾抹口水同眼淚勒!

你個Aidan 個五官好分明,第日係個靚仔來。

大宅

dk486,

你Aidan仔d笑容真係好正, 攪到我都不其然地跟住Aidan仔笑

dk486 寫道:
Hi, angfun,

多謝哂!

係呀!我Aidan無野好,笑容擔夠。成日笑,仲笑到不停流口水tim。 又鍾意乜都放入口,成日張d道具放入口,羅左佢又即刻咸。所以全程,就邊影相邊用沙巾抹口水同眼淚勒!

你個Aidan 個五官好分明,第日係個靚仔來。

別墅

[quote]
yyvonne 寫道:
dk486,

你Aidan仔d笑容真係好正, 攪到我都不其然地跟住Aidan仔笑
[quote]

你影左未呀!?

複式洋房

Studio123都幾平喎,駛唔駛book期呀?要排幾耐呀?

我都想同旭旭去影呀,不過要問下我老公先

唔知你記唔記得我呢?舊年係東區醫院產前房(仲要係尾房,要用叮叮叫人的)隔你一張床個個人呀!

別墅

kittypig 寫道:
Studio123都幾平喎,駛唔駛book期呀?要排幾耐呀?

唔知你記唔記得我呢?舊年係東區醫院產前房(仲要係尾房,要用叮叮叫人的)隔你一張床個個人呀!

痛到半夜去生果個呀!? 住同一區,在健康院見過,對嗎?因為這張床酟—訓過幾個人,要identify who are you先!@

別墅

kittypig,

Studio123都要book,唔駛好耐,3幾個星期咁羅!因為要就番星期六、日者。閒日快好多。

你有冇參加BK的活動呀?我未試過呀!一齊呀!你PM你d相比我,我就一定記得你係邊個勒!

複式洋房

dk486 寫道:
[quote]
kittypig 寫道:

痛到半夜去生果個呀!? 住同一區,在健康院見過,對嗎?因為這張床酟—訓過幾個人,要identify who are you先!@[/quote]

完全答對!
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/pigcatfarm/my_photos

別墅

kittypig,

Hi hi,就係你勒! 得閒出來傾仔經呀! 一齊參加活動呀?!

複式洋房

好呀!你地係咪攪緊1歲生日會呀,會係幾多號呀?我都想join呀

別墅

你快d報名啦! 咁我就有伴啦!

民房

複式洋房

dk486 寫道:
你快d報名啦! 咁我就有伴啦!

報左名囉,咁大家就有伴啦!

別墅

真係笑得好靚呀~~~

首頁

尾頁

跳至