懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請人湊 BB

請問有無人住荃灣或識人住荃灣又幫人湊 bb 架? 我預產期 8 月 1 號, 想搵人 10 月開始湊 bb.
只湊星期一至五, 星期六, 日及公眾假期或我放假就自己湊番.
有意或有介紹請 pm 我.

唔該晒!!

別墅

Re: 請人湊 BB

我都有意請人湊b...我預產期就8月2.....
係呢,你諗住幾多錢budget?

洋房

karen908 , leehoilam:

我pm左你地架......
適合既打過電話俾我呀......
thx......
我好鐘意湊BB架,之前仲曾經為社署照顧過小童...... 又試過以私人形式幫人湊0-6歲既小朋友, 經驗豐富,居住地方整潔...... 全日/半日均可

別墅

我大約預 $3,000.00 架咋! 因為我每個月大約俾人湊 20 至 22, 23 日度, 每日湊十個鐘. 你又諗住 budget 幾多呢? 你預產期 8 月 2 號, 會係邊度生?

karen908 寫道:

別墅

我住屯門GA.....所以會響屯門e院生
我都係諗住max係$3xxx咋
leehoilam 寫道:
我大約預 $3,000.00 架咋! 因為我每個月大約俾人湊 20 至 22, 23 日度, 每日湊十個鐘. 你又諗住 budget 幾多呢? 你預產期 8 月 2 號, 會係邊度生?

[quote]
[/quote]

別墅

我都係住屯門架! 不過我係 qe 生.

[quote]
我住屯門GA.....所以會響屯門e院生
我都係諗住max係$3xxx咋
[quote]

別墅

其實我都覺得屯門e院個名唔好,但係我住兆康苑,隔離就係屯門e院,所以算啦,都係近近地囉.....

首頁

尾頁

跳至