想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

昨天第一次看"吉叔", 可否給予意見及分享經驗

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 昨天第一次看"吉叔", 可否給予意見及分享經驗

我昨天都有睇吉叔, 好多人都話佢掂, 我大嫂個高齡弟婦好耐都無BB, 睇左吉叔一年就有左, 所以我去睇佢. 吉叔有時都好串, 佢覺得同你無緣份, 如果你講左D野佢唔"arm"聽, 佢就會串你, 所以你唔好同佢講d坊間流傳的什麼什麼食物好唔好呀, 我聽邊個邊個講呢樣好呀, 諸如此類的說話, 你知佢診証的地方禁open, 好瘀呀比佢鬧. 你只可問佢有什麼食得或唔食得, 千萬唔好問d古靈精怪野. 我最近成功懷孕, 係試管嬰兒, 都係多得西e同吉叔的幫助.
,

複式洋房

可否提供吉叔地址及電話?? Thks

伯爵府

cpbaby,
吉叔(劉逢吉)要掛左號先可以睇, 中環永樂街28-34號東成商業大廈一樓A室(上環A2出口隔離), 電話:2545-8822, 呢個係掛號電話, 係附近一間藥材鋪電話叫協成隆. 都係上環A2出口, 向左手邊行, 經過一間小型生果鋪同藥房, 就應該係個間都幾大間 but up up dup dup的協成隆, 其實東成商業大廈EXACTLY響地鐵站隔離, 不過你先要去協成隆

,

伯爵府

閉喇, 剛剛睇緊其他topics, 有人話唔可以公開講d e生的詳細資料, 好似幫佢賣廣告禁, 唉, 我初到貴境, 唔識野, 唔好意思. 我下次唔敢喇.
,

大宅

請問呢個醫生專長係睇咩科呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

LMCK,

果D好似係關於投訴 :mrgreen:

別墅

吉叔專長係婦科. 我有之前都係睇佢, 之後做人工受孕. 無耐就成功咗. 之後就由佢幫我安胎啦.

當然西醫係主力, 而吉叔係輔助啦. 你都可以試試. 不過好多人都話佢串, 我就覺得......佢唔串. 只係有d人唔識佢既規舉, 所以至比佢話. 但佢的而且確對婦科係有料到.

禁止訪問

大宅

如果星期六去睇會唔會好多人, 如果想下午去, 什麼時間會少d人?
該用戶已被刪除

禁止訪問

伯爵府

我就無諗過會帶佢去(不過佢都有陪我上去睇), 因佢d精OK, 不過, 睇埋都無妨ge, 見過都有男人自己去睇的. 吉叔真係男女老幼都有捧場客. 你掛號要落埋你c6個名喎.
,

洋房

可能中醫都係講醫緣,我朋友看了吉叔幾個月調理身體都沒有改善。

別墅

請問電話掛號需時幾耐睇呀?
如果星期一早上打去,通常佢會叫妳幾時去呀,
跟住如準時去到要等多久才可睇到妳呢?
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

伯爵府

掛號係即日睇的, 你可以揀上晝定下晝睇. 所以你預左邊日想睇佢, 你o個日8:30am開始打電話去掛號. 無得今日掛號, 聽日先去睇. 去到要等幾耐, 真係話唔倒比你聽, 我通常四點幾去到, 平均等1.5至2小時.
,

男爵府

只要妳唔好亂講野,亂問野,基本上無咩問題~不過...只要妳問嘅野,or講左嘅野唔啱佢心意,佢就會俾說話妳聽囉~我都試過 講真果句呀下~hk咁多中醫,唔會得佢係好中醫,我其實都唔想要受佢氣,睇醫生左bor~不過....鬼叫佢夾我咩,所以我果陣小產後同有左後,都忍氣吞聲咁,繼續睇佢~ :-|

大宅

睛靈勳章

我都絕定等我來M 時就睇佢, 希望唔駛等太耐啦, 佢通常睇到幾多點KA ? 早O的睇係唔係會小O的人O既LE ?
佢係唔係可以幫我們煲埋藥KA ?

伯爵府

佢真係幾串架 
我自己就睇左佢一年至bingo, 開頭就調理, 跟住就day3去. 我睇左一年都未bingo, 唔再去睇個月就bingo左 :mrgreen:

男爵府

首頁

尾頁

跳至