美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

手臂超肥....

好唔開心呀!! 手臂真係超肥!!!!
好唔岩比例呀... 有冇人知點可以減得到呀??
但係做掌上壓果d又唔夠力... 唉!!!! :-(

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 手臂超肥....

舉啞鈴,用輕磅的 1-2kg果d, 做多d次數。唔好用重身啞鈴,會起一舊舊肌肉。

複式洋房

有效減手臂byebye肉的方法:
(1) 膝蓋觸地掌上壓,這運動特別適合不夠臂力的女性,每次做10~15下x3組,適應後可加至20下x5組。如感覺三頭肌(上手臂)酸痛即有效,持續2星期必有成績。
(2) 背靠梳化樽地手撐梳化引體上升,次數與上同。這運動全憑三頭肌發力,是很方便又極有效的減手臂方法,可以一邊睇TV一邊做。
However~ 堅持係最重要既!
緊記若昨天完成了,如果今天躲懶唔做,那昨天所做即是白廢。為了唔想浪廢之前的努力,必須強迫自己堅持下去,只要熬到2星期就必有成績。

你們有收看前一週的「向世界出發」之吳橋雜技村嗎?
林嘉欣訪問好多個身懷絕技的小朋友,說他們很厲害有甚麼竅門練出來?他們的答案全都是一致的:[size=large]沒有甚麼竅門,就是一遍又一遍的練出來!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

最近有個朋友買了件矯型內衣,個sales話,如果著錯bra,太緊或者唔岩身的,會將本身係胸部的脂肪推左去背部同埋手臂,就會形成虎背同埋成隻節瓜咁粗的手,我諗個sales都唔係呃我個fd,因為之前有時無線晚上播保露c的特攝,都有講到點撥番背部同手臂的脂肪去胸部之後穿番矯型內衣的,我而家都諗緊試下,咁梗係唔會試保露c,因為實在太貴,會試我fd講個間「心心」係台灣牌子,我fd著左話幾好

上網睇左好多資料,日本的重勁,全身的矯型內衣,可以連大脾同埋patpat的脂肪都有手法可以推同撥入胸,如果真係得,大patpat的女士真係有福了

8-)

大宅

真的嗎? 那間"心心"內衣店在那兒呢? 我都想試下矯型內衣, 無奈保露C實在太貴了
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

伯爵府

二小姐,

我想睇日本website, 可唔可以比website我
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

首頁

尾頁

跳至