自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

急! 請問市面上有無啲用芒果做嘅美容產品?

我個仔星期一學校做有關芒果嘅project, 老師叫佢(即係叫我)搵有關芒果嘅美容產品帶返學, 請問有無人知? 如果有, 那裡有得賣? 感激不盡!

大宅

Re: 急! 請問市面上有無啲用芒果做嘅美容產品?

我諗body shop會有掛,因為都有好多生果既護膚品
不過你仔仔個project咁有難度既

大宅

http://www.the-body-shop.com.sg/Web/main.aspx?ID=1774c603-22d4-4a8b-9a0b-965a261c9e98,

Congratulations!
Just found out that there is a series of body care products from Body Shop which is called Mango Range!
Since I can't find the HK website, hope you can still find those products in local shops.
Good luck!

大宅

The Face Shop 有好多生果既 yoghurt mask, 唔知有冇mango? Body shop 都好大機會有喎!

複式洋房

thank you 你哋!! 我聽日會去body shop搵啊, 真係感激不盡 :-(

大宅

The Face Shop yoghut masks: kiwi, pineapple, strawberry, grape, ..... but no mango.

首頁

尾頁

跳至