嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb發燒點算?好擔心.請大家幫下我啦

頭先我幫仔仔(2個月大)肛探,燒到102度,而家食左退燒藥....退左少少燒..但我發現尿片有少少黃色分泌同埋有一點.血絲..<---(好似呢一點咁少血)..有冇人小朋友試過呀..咁點算呀????(其實我仔仔岩岩出世過陣個袋袋入左少少胎水,但醫生話冇乜問題)我而家好擔心..唔知點算..請大家解答我啦..唔該

男爵府

Re: bb發燒點算?好擔心.請大家幫下我啦

Bring him to see doctor la.

大宅

bb發燒已經有問題.....帶bb去睇醫生

別墅

我個仔出世時都有,醫生話無事喎,佢發燒要多飲水,快d帶佢睇醫生
djfan 寫道:
頭先我幫仔仔(2個月大)肛探,燒到102度,而家食左退燒藥....退左少少燒..但我發現尿片有少少黃色分泌同埋有一點.血絲..<---(好似呢一點咁少血)..有冇人小朋友試過呀..咁點算呀????(其實我仔仔岩岩出世過陣個袋袋入左少少胎水,但醫生話冇乜問題)我而家好擔心..唔知點算..請大家解答我啦..唔該

大宅

而家bb冇發燒lu~..多謝大家解答

首頁

尾頁

跳至
相關內容