自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

法國車禍條片有無人睇過?

一單發生係法國波以多既交通意外, 三名青年於晚上遊車河, 後座青年拍下了意外發生既經過, 整段片大概七分鐘, 大概套片既四分鐘左右, 三名青年駕車到郊外, 並發現路邊企左一名少女, 於是停車讓少女上車, 三名青年詢問之下, 原來該名少女係兩年前在該地段發生交通意外並已死去(留意各人表情), 當駕車到當年意外地點時, 少女露出滿面玻璃碎既鬼臉, 隨即意外發生, 最後前座兩名青年死去...
全葡國文對話:有三個葡國人在葡國本土旅遊迷路,遇上一個葡國少女,本應冇咩問題!但一問到這個少女,點解你一個人咁夜會流連在街上,這個少女便說:我發生交通意外,在1982年,說話後除即撞車..........:請留意這個少女講話時,係有干擾,說話後面部流血......

>>>睇呢度真實情況~ ~ ~ 夠膽就開<<<

[size=large]我未夠膽開黎睇.... 睇左d文字已經好驚,有無人睇完話我知堅唔堅?拜托哂!

子爵府

Re: 前三天法國觸目頭條新聞 - 留意尾三分鐘 !!! (真人真事)

大部份人都認為係假架

子爵府

2021勳章

Re: 前三天法國觸目頭條新聞 - 留意尾三分鐘 !!! (真人真事)

吾係好清楚喎...

侯爵府

伯爵府

2021勳章

嘩....你起碼2-3星期無上網...無聽收音機喇! 督爆晒啦! 法國根本無呢件事發生過喎!

子爵府

醒目開學勳章

法國車禍條片有無人睇過?

我知呀,我真係唔敢睇 所以問你地有無人睇過,唔係"握"post屎 我隻衰佬唔肯陪我睇呀

子爵府

醒目開學勳章

Re: 法國車禍條片有無人睇過?

改o左Topic 啦,唔好笑我細膽啦

洋房

吓? 乜原來係假嘢呀?! 好在

我都唔敢開呀 :mrgreen:

mameme 寫道:

嘩....你起碼2-3星期無上網...無聽收音機喇! 督爆晒啦! 法國根本無呢件事發生過喎!

男爵府

係好假喎 !

子爵府

畀面勳章

大宅

大宅

畀面勳章

假既..

我的心肝寶貝, 小魔怪 ^o^

水晶宮

畀面勳章

假架

伯爵府

好媽媽勳章

假野嚟架 ?-(

首頁

尾頁

跳至